ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ήταν ατύχημα, το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας» λέει η μητέρα των δύο αδερφών

Τσακώθηκαν για μία μπλούζα και έγινε το κακό, υπογράμμισε συντετριμμένη η μητέρα των δύο παιδιών στη Νέα Σμύρνη

«Τσακώθηκαν για μία μπλούζα. Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας» δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του 18χρονου που σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

«Το ένα μου το παιδί πέθανε και το άλλο κινδυνεύει να μπει στη φυλακή», είπε η μητέρα των δύο αγοριών στο Mega ξεσπώντας σε κλάματα. «Δεν είναι εγκληματίας, είναι ένα παιδί που χρήζει βοήθειας, από τη δικαιοσύνη και την κοινωνία» πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Δεν μπορείτε εσείς να το καταδικάσετε. Πρέπει να είσαστε επιεικής σαν κοινωνία και πρέπει να βοηθήσετε τα παδιά που έχουν ανάγκη και όχι να τα στοχοποιείτε».

«Πάντα ήμουν κοντά στα παιδιά μου και πάντα προλάβαινα. Αυτή ήταν μία κακή στιγμή» ανέφερε ακόμη η μητέρα των δύο παιδιών.

Νωρίτερα, στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του 18χρονου, προχώρησαν οι εισαγγελικές Αρχές. Ο 18χρονος διώκεται πλέον για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία. Μετά την άσκηση της δίωξης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία ώστε να προετοιμάσει την απολογία του.

Τον σκότωσε για τα ρούχα

Η δολοφονία έγινε το βράδυ της Τρίτης (26/12) στη Νέα Σμύρνη προκαλώντας σοκ, καθώς ο 18χρονος σκότωσε τον αδερφό του για μερικά ρούχα.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ., όλα συνέβησαν περίπου στις 19.30 το απόγευμα ενώ στο σπίτι της οδού Σταδίου στη Νέα Σμύρνη βρίσκονταν ο θύτης 18 ετών, το θύμα 16 ετών, η μητέρα των δύο αδερφών, η γιαγιά τους καθώς και η κοπέλα του δράστη.

Τότε τα δύο παιδιά με αφορμή τα ρούχα άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα. Τόσο η μητέρα όσο και η γιαγιά τους προσπάθησαν να τους χωρίσουν ωστόσο τα πράγματα ξέφυγαν και οι δύο νεαροί βρέθηκαν στο πάτωμα να παίζουν μπουνιές και κλοτσιές.

Ο καβγάς κλιμακώθηκε και τότε ο 18χρονος πήρε ένα ψαλίδι από την κρεβατοκάμαρα και άρχισε να κυνηγά τον μικρότερο αδερφό του, ο οποίος, σε μια προσπάθεια να γλιτώσει, προσπάθησε να κρυφτεί στο σαλόνι κλείνοντας πίσω του τη διαχωριστική πόρτα. Τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο 18χρονος άνοιξε την πόρτα του σαλονιού, επιτέθηκε στον αδερφό του, και άρχισε να καρφώνει το ψαλίδι στο στήθος του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση