ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισραήλ: Σοκαριστικό βίντεο από το φεστιβάλ μουσικής - Κρύφτηκαν σε θάμνους

Τουλάχιστον 260 άτομα έχασαν τη ζωή τους

Ανατριχίλα προκαλεί ένα νέο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει νέους ανθρώπους να έχουν κρυφτεί μέσα σε θάμνους προκειμένου να σωθούν από τα πυρά των ανταρτών της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι νέοι, ως επί το πλείστον, λικνίζονταν στους ρυθμούς της ρέιβ μουσικής στο μουσικό φεστιβάλ Supernova στο Kibbutz Re'im, κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, όταν ξαφνικά, ήχησε η σειρήνα προειδοποιώντας για ρουκέτες και λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασαν φορτηγά με ένοπλους μαχητές της Χαμάς οι οποίοι έκοψαν το ρεύμα και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως στο πλήθος.

Τουλάχιστον 260 άτομα έχασαν τη ζωή τους με πολλά από τα πτώματα να εντοπίζονται στοιβαγμένα κάτω από τέντες που είχαν στηθεί στον χώρο, ενώ αρκετοί από τους παρευρισκόμενους αγνοούνται, με τους δικούς τους ανθρώπους να πιστεύουν πως τους έχουν απαγάγει οι μαχητές της Χαμάς.

Κρύφτηκαν μέσα σε αυτοκίνητα και θάμνους για να σωθούν από τους μαχητές της Χαμάς

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν διάφορα βίντεο που δείχνουν πώς η κατάσταση άλλαξε δραματικά από την μία στιγμή στην άλλη, με πολλούς από τους νέους να χορεύουν και λίγα λεπτά αργότερα να τρέχουν να βρουν καταφύγιο στα αυτοκίνητά τους.

Ένα ακόμη σοκαριστικό βίντεο δείχνει επιζώντες της επίθεσης να έχουν κρυφτεί μέσα σε θάμνους και να γράφουν στους δικούς τους ανθρώπους αποχαιρετιστήρια μηνύματα καθώς έβλεπαν τα θύματα να σκοτώνονται το ένα μετά το άλλο λίγα μέτρα από εκείνους.

Πολλοί μάλιστα, έμειναν ακίνητοι μέσα στον απόλυτο τρόμο για περισσότερες από πέντε ώρες πριν ακούσουν τον ήχο των ενόπλων δυνάμεων που κατέφθασαν στο σημείο για να τους σώσουν.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση