ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Influencer βρέθηκε νεκρή σε λίμνη αίματος

Την εκτέλεσαν μέσα στο σπίτι της

Μια αποτρόπαια δολοφονία ερευνά η Αστυνομία της Βραζιλίας, αφού εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της και μέσα σε μια λίμνη αίματος, μια νεαρή influencer, όπου θεωρούνταν ανερχόμενο αστέρι των social media.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η 23χρονη Nubia Cristina Braga δολοφονήθηκε στο σπίτι της στη γειτονιά Santa Maria στην πόλη Αρακάου της Βραζιλίας, το βράδυ της 14ης Οκτωβρίου.

Όπως ανέφεραν οι αρχές, λίγο μετά την επιστροφή της από το κομμωτήριο, δέχτηκε πυροβολισμούς από δύο άνδρες. Μάλιστα, οι δράστες έφτασαν στο σπίτι της με μηχανάκι και μπήκαν στο ακίνητο από την πόρτα η οποία φέρεται να ήταν ανοιχτή.

Οι ένοπλοι λοιπόν, μόλις είδαν την 23χρονη, άνοιξαν πυρ και εξαφανίστηκαν από το σημείο. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι γύρω στις 9 το βράδυ και βρήκαν το θύμα νεκρό στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Βραζιλιάνα ανέβαζε περιεχόμενο σχετικό με τα ταξίδια, την ομορφιά και τη μόδα και μάλιστα είχε το δικό της κατάστημα ρούχων. Μάλιστα, ονειρευόταν να γίνει μια μέρα παγκοσμίου φήμης σταρ του Instagram.

Επίσης, συμμετείχε σε εθελοντικές δράσεις και βοηθούσε στη διοργάνωση πάρτι για την Ημέρα του Παιδιού και τα Χριστούγεννα. «Η Nubia έκανε εθελοντική εργασία και βοήθησε τους πάντες», ανέφερε η θεία της Claudia Menezes. «Άφησε πίσω της μια κληρονομιά».

H ταυτότητα και το κίνητρο των εκτελεστών, παραμένουν άγνωστα, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X