ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιερόδουλη «μαύρη χήρα» - Τρεις άνδρες νεκροί από το «δηλητήριό» της

Ο προαγωγός ήθελε να κόψει κομμάτια το τρίτο θύμα, γνωστό σεφ και να εξαφανίσει κάθε ίχνος του

Το κόλπο ήταν απλό. Μία όμορφη γυναίκα, ένας προαγωγός και μεγάλες δόσεις ναρκωτικών. Μία προσοδοφόρα επιχείρηση, δίχως δασμούς, εφορίες και απώλειες. Ξαφνικά, κάτι άρχισε να πηγαίνει λάθος. Δύο νεκροί άνδρες σε διαφορετικές περιπτώσεις, προκάλεσαν την έρευνα της αστυνομίας. Τα στοιχεία ήταν ελλιπή και οι υποθέσεις πλησίαζαν να μπουν στο αρχείο. Τότε συνέβη το μοιραίο - όπως αποδείχθηκε - λάθος. Ένας τρίτος άνδρας νεκρός, αυτή τη φορά γνωστός σεφ κεντρικού εστιατορίου στο Κουίνς των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η 41χρονη ιερόδουλη Αντζελίνα Μπαρίνι και ο προαγωγός της, είχαν στήσει μία μηχανή, προκειμένου να αποσπούν μεγάλα ποσά από επιφανείς πολίτες. Σεξ, ναρκωτικά και διασκέδαση, απέδιδαν το μέγιστο κέρδος στο δίδυμο. Όμως η Αντζελίνα δεν υπολόγισε καλά τις δόσεις. Οι τρεις άνδρες πέθαναν από υπερβολική δόση και εγκαταλείφθηκαν.

Ο Αντρέα Τζαμπερόνι, σεφ του εστιατορίου Cipriani Dolci, ήταν το τελευταίο θύμα της ιερόδουλης «μαύρης χήρας».

Η 41χρονη υποστήριξε στην αστυνομία ότι δεν το έκανε εκείνη, αλλά ο προαγωγός της. Μετά άλλαξε την ομολογία της, λέγοντας πως το έκανε εκείνη, αλλά με εντολή του προαγωγού της. Πρόσθεσε δε, πως ο τελευταίος ήθελε να σπεύσει στο δωμάτιο που ήταν νεκρός ο σεφ, να τον κόψει κομμάτια και να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Η γυναίκα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με κατηγορίες για προμελετημένο σχέδιο δολοφονίας τριών ανδρών. Ο φάκελος της υπόθεσης είναι ακόμη ανοιχτός, καθώς προκύπτουν στοιχεία τόσο από την έρευνα, όσο και από τις καταθέσεις των μαρτύρων και των πρωταγωνιστών.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση