ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η μαστροπός του Επστάιν βίαζε ανήλικα κορίτσια

Η γυναίκα χαρακτήρισε «διάβολο» την Βρετανίδα

Βαριές κατηγορίες εις βάρος της συλληφθείσας συνεργάτιδας του Αμερικανού παιδόφιλου, Τζέφρι Επστάιν, εξαπέλυσε ανώνυμη γυναίκα, η οποία μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News. Η γυναίκα αποκάλυψε πως η 58χρονη Γκισλέιν Μάξγουελ την βίασε 20 με 30 φορές, όταν η ίδια ήταν ανήλικη τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του '90 ενώ σε ηλικία 16 ετών είχε μείνει έγκυος από τον Επστάιν και αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση.

Η γυναίκα χαρακτήρισε «διάβολο» την Βρετανίδα, που κυκλοφορούσε στους κύκλους της αριστοκρατίας και διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον πρίγκιπα Άντριου, ενώ δήλωσε πως επιθυμεί να καταθέσει ότι η Μάξγουελ την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Η Μάξγουελ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του FBI, συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα) στη μικρή πόλη Μπράντφορντ, στο Νιου Χαμσάιρ.


Το κατηγορητήριο που βαρύνει την συνεργάτιδα του Αμερικανού παιδόφιλου αποτελείται από 17 σελίδες και σύμφωνα με αυτό, η Μάξγουελ επιβαρύνεται με τις κατηγορίες της συνωμοσίας για την προσέλκυση ανηλίκων να ταξιδέψουν για να επιδοθούν σε παράνομες σεξουαλικές πράξεις, συνέργεια για μεταφορά ανηλίκων με πρόθεση την συμμετοχή τους σε εγκληματική σεξουαλική δραστηριότητα και για ψευδομαρτυρία.

Οι εισαγγελείς καλούν όσες γυναίκες υπήρξαν θύματα του Τζέφρι Επστάιν ή της Μάξγουελ, να μιλήσουν. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η ανώνυμη γυναίκα που μίλησε στο Fox News έχει, ήδη, καταθέσει στις αρμόδιες αρχές.

Η ίδια, στη συνέντευξή της αποκάλυψε πως η κακοποίησή της από τον Επστάιν και την Μάξγουελ ξεκίνησε το 1991, όταν ήταν 14 ετών και συνεχίστηκε μέχρι τα 16 της χρόνια, που έμεινε έγκυος στο παιδί του Αμερικανού χρηματιστή. «Αυτή με βίασε. Θα έλεγα πως αυτό συνέβη περισσότερες από 20 με 30 φορές. Αυτή είναι βιαστής. Κατέστρεψε αυτά που
υποτίθεται πως θα ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου, ήμουν έφηβη, ήμουν τσιρλίντερ», δήλωσε το θύμα.

«Είναι διαβολική όπως και ο Επστάιν», συμπλήρωσε η γυναίκα και τόνισε πως η Μάξγουελ ήταν συνέταιρος στις επιχειρήσεις με τον παιδόφιλο Αμερικανό ενώ αποκάλυψε πως όσα έκανε στην ίδια, τα είχε κάνει και σε άλλα ανήλικα κορίτσια.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας, η Γκισλέιν Μάξγουελ την είχε γεμίσει με δώρα και την δίδασκε πώς να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις με άντρες αλλά και με την ίδια. Όταν η γυναίκα, μετά την έκτρωση που την ανάγκασαν να κάνει, απείλησε πως θα μιλήσει στις αρχές έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από την Μάξγουελ και τους συνεργάτες της. Μετά ένας άνδρας με πιστόλι την πέταξε γυμνή στην αυλή των παππούδων της και την απείλησε πως «την επόμενη φορά δεν θα επέστρεφε ζωντανή».

Πηγή: protothema

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X