ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η επικείμενη επιχείρηση θα εξουδετερώσει τη Χαμάς»

Το Ισραήλ καλεί εκ νέου για εκκένωση της βόρειας Γάζας

Επείγον μήνυμα από τον Ισραηλινό Στρατό εστάλη στους κατοίκους της βόρειας Γάζας, το οποίο τους κάλεσε να μετακινηθούν προς τον νότο.

Η ένταση στην περιοχή της Γάζας έχει αυξηθεί σημαντικά, καθώς οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας εξέδωσαν επείγον μήνυμα προς τους κατοίκους της βόρειας Γάζας.

Το Ισραήλ, το οποίο λέει ότι η Χαμάς έχει τοποθετήσει τα όπλα και τις δυνάμεις της ανάμεσα στους αμάχους, λέει στους κατοίκους της Γάζας να μετακινηθούν νότια για τη δική τους ασφάλεια.

Ο στρατός του Ισραήλ καλεί για εκκένωση της βόρειας Γάζας

Σε αυτό το μήνυμα, ο ισραηλινός στρατός καλεί τους πολίτες από τη βόρεια Γάζα να αποχωρήσουν προσωρινά προς τα νότια, λόγω της επικείμενης ισραηλινής επιχείρησης στην περιοχή.

Ενημερώντας τους κατοίκους, ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Δυνάμεων Άμυνας (IDF) διευκρίνισε ότι η επιστροφή στη βόρεια Γάζα θα είναι δυνατή μόλις τερματιστούν οι έντονες εχθροπραξίες.

«Το παράθυρο για να δράσετε κλείνει, μετακινηθείτε νότια για τη δική σας ασφάλεια», προτρέπει το μήνυμα του Ισραήλ, προσθέτοντας ότι αυτή δεν είναι μια απλή προφύλαξη, αλλά μια επείγουσα έκκληση που απαιτεί άμεση προσοχή.

«Η επικείμενη επιχείρηση των IDF θα εξουδετερώσει την απειλή της Χαμάς με ακρίβεια και ένταση», είπε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού.

Πηγή: iefimerida

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση