ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η απώλεια βάρους του Κιμ Γιονγκ ουν τάραξε τα ΜΜΕ!

Δύο τα σενάρια που δίνουν και παίρνουν για τον ηγέτη της Βορείου Κορέας

Ο ισχυρός άνδρας της Πιονγιάνγκ, ο Κιμ Γιονγκ ουν, όπως όλα δείχνουν έχασε κιλά, ωστόσο τι μπορεί να «κρύβεται» πίσω από αυτό; Μήπως κάποιο πρόβλημα υγείας ή απλά πρόσεξε την δίαιτά του προκειμένου να ξεφορτωθεί τα παραπανίσια κιλά του;

 Πάντως, η απώλεια βάρους του είναι προφανής εάν κάποιος συγκρίνει την εξωτερική του εμφάνιση τον Ιούλιο του 2020 με αυτήν προ ημερών.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Guardian», μέσα σε ένα χρόνο, ο Κιμ φαίνεται πολύ πιο αδύνατος στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Υοnhap. Επίσης, η ιστοσελίδα «ΝΚ News» που εδρεύει στη Σεούλ, δημοσίευσε φωτογραφίες του Κιμ που δείχνουν ότι έχει σφίξει το λουράκι στο αγαπημένο του ρολόι, αξίας 12.000 δολαρίων.

Οι επίμαχες φωτογραφίες δείχνουν επίσης ότι πλέον, σήμερα, ο αριστερός καρπός του είναι πολύ πιο λεπτός απ’ ότι ήταν τον Νοέμβριο του 2020 και τον Μάρτιο του 2021.

 

Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Νοτίου Κορέας, ο ηγέτης της Βορείου Κορέας ζύγιζε πέρσι γύρω στα 140 κιλά με την ιστοσελίδα «ΝΚ Νews» να υποστηρίζει ότι από τότε που ανέλαβε την εξουσία, τον Δεκέμβριο του 2011, έπαιρνε κάθε χρόνο έξι με επτά κιλά.

Δεν ήταν σαφές από την έρευνα του ιστότοπου εάν η διαφορετική εμφάνιση του Κιμ οφείλεται σε κάποια ασθένεια ή απλά ήταν συνειδητή απόφαση να χάσει βάρος, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα, ωστόσο, ένας αναλυτής υπό καθεστώς ανωνυμίας δήλωσε στην NK News ότι ο Κιμ «ενδέχεται να αποφάσισε να χάσει βάρος προκειμένου να βελτιώσει την δημόσια εικόνα του».

ΠΗΓΗ: pronews.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Media

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X