ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γυμνός άνδρας τρέχει πίσω από αγριογούρουνα που του έκλεψαν το λάπτοπ

Άναυδοι πολίτες στο Βερολίνο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε λίμνη του Βερολίνου, με έναν γυμνό άνδρα να τρέχει πίσω από αγριογούρουνα που του έκλεψαν το λάπτοπ.

Το περιστατικό συνέβη στη λίμνη Τόιφελζέε του Βερολίνου και φωτογραφίες ανέβασε στο Facebook η Adele Landauer που περιγράφει και το περιστατικό, αφού έλαβε την άδεια του γυμνού «κυνηγού». Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ ο άνδρας γελούσε τρανταχτά όταν είδε τις φωτογραφίες.

Ο γυμνός άνδρας κυνηγάει ένα θηλυκό αγριογούρουνο και δύο γουρουνόπουλα.

Ο Ντερκ Έλερτ του Τμήμα Περιβάλλοντος της Γερουσίας του Βερολίνου έκανε λόγο την Παρασκευή για μια ενδιαφέρουσα συνάντηση που δεν είναι τόσο πρωτόγνωρη για τη γερμανική πρωτεύουσα. Δεδομένου ότι η δημοφιλής λίμνη Τόιφελζέε του Βερολίνου βρίσκεται στη μέση του δάσους, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι άνθρωποι και ζώα συναντώνται εκεί.

«Όταν οι άνθρωποι φέρνουν φαγητό μαζί τους στη λίμνη, τα ζώα μπορούν να το μυρίσουν από 1.000 μέτρα μακριά», είπε.

«Το αγριογούρουνο πιθανότατα είναι συνηθισμένο να βρίσκει τροφή σε πλαστικές σακούλες. Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι αφήνουν υπολείμματα τροφής το βράδυ, οι αλεπούδες, τα ρακούν, τα κουνάβια και οι ασβοί έρχονται στην ακτή της λίμνη προς αναζήτησιν τροφής στο σκοτάδι.

Το δε καλοκαίρι μια τέτοια συνάντηση δεν είναι απίθανη ακόμη και πριν πέσει το σκοτάδι: τα ζώα γνωρίζουν ότι υπάρχει περισσότερη τροφή τις πρώτες βραδινές ώρες. Τα νεαρά ζώα ήταν πιθανότατα και εκείνα εκεί για να μάθουν να αναζητούν φαγητό. Η συνάντηση δεν ήταν απολύτως ασφαλής για τον γυμνό άνδρα, διότι ένας απειλούμενος αγριόχοιρος ξέρει πώς να αμυνθεί. Ειδικά όταν πιστεύει ότι θα του πάρουν το φαγητό του», πρόσθεσε ο Έλερτ.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος της Γερουσίας έκανε λοιπόν έκκληση στους Βερολινέζους: «Μην αφήνετε τα σκουπίδια και τα τρόφιμα σας κοντά στο νερό ή στο δάσος».

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X