ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γλυκά Νερά: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε η Νικολούλη on air και την «πάγωσε»

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή

Συγκλονισμένη η Αγγελική Νικολούλη από το αναπάντεχο τηλεφώνημα κατά τη διάρκεια της έκτακτης εκπομπής της σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά!

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος και είδαμε και σε ένα βίντεο ντοκουμέντο, έ να σκουρόχρωμο αυτοκίνητο ενδέχεται να εμπλέκεται στη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με μαρτυρία που δέχθηκε το "Φως στο τούνελ"!

Η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε πως ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο βρέθηκε στα Γλυκά Νερά και, ύστερα από δημοσιογραφική έρευνα, προέκυψε πως δεν ήταν γνωστό στη γειτονιά.

Μάλιστα, όπως είπε η δημοσιογράφος, το εν λόγω αυτοκίνητο καταγράφηκε από κάμερες της Τροχαίας να μπαίνει στη Διαδόχου Παύλου, που οδηγεί στη μεζονέτα στην οποία έγινε η δολοφονία στις 03:35, και να φεύγει με ταχύτητα προς τη Λαυρίου περίπου κατά τις 05:30.

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και άκουσε, συγκλονισμένη στον «αέρα» του ALPHA, μια μαρτυρία που -όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος- «έλυσε πολλές απορίες της» και έβαλε ξανά στο κάδρο το προαναφερθέν σκουρόχρωμο αυτοκίνητο.

Η Αγγελική άκουσε όλα όσα της έλεγε ο μάρτυρας στο τηλέφωνο και ήταν σοκαρισμένη. Οι κινήσεις των χεριών της, οι μορφασμοί της έδειχναν ότι ήταν ένα τηλεφώνημα «βόμβα» για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα στον τηλεοπτικό «αέρα».

Δείτε τη στιγμή που "παγώνει" η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής, Φως στο Τούνελ

Πηγή: Gossip-tv.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X