ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γάμος μετατράπηκε σε εφιάλτη! Μολύνθηκαν 32 από τους 83 καλεσμένους

Στο νοσοκομείο οι δύο από τους τρεις παππούδες τους

Ένα ζευγάρι από το Οχάιο των ΗΠΑ είδε τον γάμο του να μετατρέπεται σε εφιάλτη. Η σημαντικότερη στιγμή της ζωής τους μόλυνε δεκάδες ανθρώπους, συγγενείς και φίλους, ανθρώπους εξαιρετικά αγαπημένους.

Οι δυο νιόπαντροι Anthony και Mikayla Bishop μίλησαν προσφάτως για την οδύσσεια που περνούν και τον «συναισθηματικό φόρο», όπως λένε, που πληρώνουν επειδή ήθελαν τους οικείους κοντά τους.

Από τους 83 καλεσμένους του γάμου που τελέστηκε τη μέρα του Halloween, 32 έχουν διαγνωστεί θετικοί με Covid-19. Στα κρούσματα είναι και το ίδιο το ζευγάρι, αλλά και οι δυο από τους τρεις παππούδες τους, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο καθώς νόσησαν σοβαρά.


«Κάθε μα κάθε μέρα χτυπά το τηλέφωνο. Είναι ένας ακόμα άνθρωπος. Να κι ένας άλλος. Και ένας ακόμα. Κι αυτό αρχίζει να σε επηρεάζει», λέει η Mikayla.

Η οποία ομολογεί πως οι περισσότεροι προσκεκλημένοι εμφανίστηκαν χωρίς μάσκα στον γάμο και αρνήθηκαν μάλιστα να φορέσουν ακόμα και αυτή που είχε μεριμνήσει το ζευγάρι να υπάρχει διαθέσιμη για κάθε καλεσμένο.

«Ποτέ δεν πίστεψα πως οι μισοί σχεδόν από τους καλεσμένους του γάμου μας θα αρρώσταιναν», είπε η νύφη στη συνέντευξη που έδωσε στον σταθμό WLWT. «Είσαι εκεί, είναι η στιγμή σου, περνάς καλά. Δεν σκέφτεσαι πια τον κορονοϊό».

Το ζευγάρι ανακάλυψε πως έπασχε από κορονοϊό έχοντας ξεκινήσει για το ταξίδι του μέλιτος στη Βόρεια Καρολίνα. Ο γαμπρός είχε ήπια συμπτώματα, εκείνη ωστόσο αρρώστησε πιο βαριά.

 

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X