ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη! Σκότωσε και έφαγε τη μητέρα του

Κάθειρξη 15 ετών ζήτησε η εισαγγελία

Κάθειρξη 15 ετών ζήτησαν οι ισπανικές εισαγγελικές αρχές για τον «κανίβαλο της Βέντα» που σκότωσε τη μητέρα του στραγγαλίζοντάς την, τεμάχισε το πτώμα της και έφαγε και ορισμένα κομμάτια, προκαλώντας φρίκη και αποτροπιασμό.

Ο Άλμπερτ Σ.Χ. κατηγορείται για ανθρωποκτονία και βεβήλωση νεκρού. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το έγκλημα έγινε στις αρχές του 2019, μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας στη συνοικία Λας Βέντας, όπου βρίσκονται οι αρένες των ταυρομαχιών της ισπανικής πρωτεύουσας.

Ο «κανίβαλος» με βάση το κατηγορητήριο μετά από καυγά με την 69χρονη μητέρα του, την έπνιξε και την τεμάχισε με ένα πριόνι και δύο κουζινομάχαιρα «για να την εξαφανίσει». Η φρίκη του δεν ολοκληρώθηκε εκεί, καθώς φύλαξε ορισμένα κομμάτια σε πλαστικά δοχεία στο σπίτι και στο ψυγείο και τις επόμενες 15 ημέρες έφαγε ορισμένα από αυτά, ενώ τα υπόλοιπα τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αστυνομικός που κατέθεσε στη δίκη κατέθεσε ότι όταν μπήκε στο διαμέρισμα, ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε φάει κάποια κομμάτια, ενώ άλλα τα έδωσε στον σκύλο του.

Ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία αντιμετώπιζε προβλήματα εξάρτησης από ναρκωτικά, συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 2019, αφού μια φίλη της μητέρας του ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνισή της. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν η μητέρα του βρισκόταν στο διαμέρισμά τους, εκείνος απάντησε καταφατικά και τους άφησε να μπουν στο σπίτι. «Αντικρίσαμε μια εικόνα βγαλμένη από την Κόλαση του Δάντη», είπε ένας αστυνομικός, που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Telecinco.

Οι εισαγγελείς ζητούν επίσης από το δικαστήριο να καταβάλει ο «κανίβαλος της Βέντας» αποζημίωση ύψους 90.000 ευρώ στον μεγαλύτερο αδελφό του.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X