ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη: Έριξε οξύ στη φίλη του όταν κοιμόταν, επειδή τον απέρριψε

Η 42χρονη έμεινε τυφλή και με φικτά εγκαύματα στο πρόσωπό της

Συνελήφθη ένας Τούρκος που φέρεται να έριξε μεγάλη ποσότητα με οξύ σε μια γυναίκα ενώ εκείνη κοιμόταν, αφήνοντάς την τυφλή και με φρικτά εγκαύματα επειδή «απέρριψε τις ερωτικές προτάσεις του».

Πρόκειται για τον 30χρονο Μεχμέτ Γιλτίζ που κατηγορείται για την επίθεση στην 42χρονη Γιασμίν Ουζουντσελεμπί που διέμενε στην περιοχή Αβσικάλ της Κωνσταντινούπολης.

Γιασμίν και Μεχμέτ ήταν φίλοι αλλά η σχέση τους αντιμετώπιζε προβλήματα μετά την άρνηση της 42χρονης να συνάψουν ερωτικό δεσμό

Ο Γιλτίζ οδηγήθηκε σε δίκη και στο δικαστήριο άκουσε ότι «είχε σχεδιάσει πριν από την επίθεση να κλείσει τις βαλβίδες νερού του σπιτιού και να αδειάσει το νερό από αντικείμενα όπως κανάτες και άλλα δοχεία», ώστε το θύμα του να μην μπορεί να ξεπλύνει το διάλυμα από το πρόσωπό της. Ο Γιλτίζ μπήκε στο σπίτι της 42 ετών γυναίκας χρησιμοποιώντας ένα κλειδί που του είχε δώσει και έριξε πάνω στο θύμα του ένα παρασκεύασμα τοξικών υγρών καθώς εκείνη κοιμόταν γύρω στις 3 το πρωί.

Γιασμίν και Μεχμέτ ήταν φίλοι αλλά η σχέση τους αντιμετώπιζε προβλήματα μετά την άρνηση της 42χρονης να συνάψουν ερωτικό δεσμό.

Ο δικηγόρος της γυναίκας ανέφερε στο δικαστήριο ότι οι γιατροί της Γιασμίν του περιέγραψαν τα τραύματα της γυναίκας ως τα χειρότερα που έχουν δει ποτέ, ενώ η ίδια παραμένει σε μηχανική υποστήριξη. Η Γενική Εισαγγελία του Κουσουκμέτσε κάλεσε το δικαστήριο να επιβάλει στον 30χρονο ποινή κάθειρξης μεταξύ 13 και 20 ετών με την κατηγορία της «απόπειρας φόνου με δόλο» για την επίθεση.

Ο Μεχμέτ Γιλτίζ συνελήφθη από τους αστυνομικούς λίγο μετά την επίθεση καθώς ανακαλύφθηκαν πλάνα του απλό κλειστό κύκλωμα καμερών στην περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι της Γιασμίν. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης αρνήθηκε να αποκαλύψει τη συνταγή του διαλύματος αλλά ομολόγησε ότι περιλάμβανε «αρκετά διαφορετικά υγρά».

reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση