ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη: 9χρονος πέθανε σε τελετή εξορκισμού – Τον μαστίγωσε ο πατέρας του

Και οι δύο γονείς, πιστεύεται ότι ήταν μέλη της αίρεσης «Ακόλουθοι του Χριστού»

Κατά τη διάρκεια ενός... εξορκισμού από μέλη μίας θρησκευτικής αίρεσης, μεταξύ των οποίων ο ίδιος του ο πατέρας, πέθανε ένα αγοράκι 9 χρονών στο Αικατερίνενμπουργκ, στα Ρωσικά Ουράλια.

Το αγοράκι, βρέθηκε με ένα πανί στο στόμα του, που χρησιμοποίησαν τα μέλη της αίρεσης για να μην ακούγονται οι κραυγές του κατά τον εξορκισμό.

Και οι δύο γονείς, πιστεύεται ότι ήταν μέλη της αίρεσης «Ακόλουθοι του Χριστού» και συμμετείχαν στα βασανιστήρια του παιδιού τους. Ο πατέρας του 9χρονου φέρεται να μαστίγωσε το παιδί του.

Τα μέλη της αίρεσης προσεύχονταν δίπλα από τη σορό του παιδιού για δύο μέρες αφού είχε πεθάνει, προσπαθώντας να τον «αναστήσουν». Όταν αυτό απέτυχε, έθαψαν το κορμάκι του σε ένα δάσος και η αστυνομία ανακάλυψε τη σορό του, όταν η θεία του παιδιού κάλεσε για να πει ότι δεν τον είχε δει για δύο ημέρες.

Ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι το αγοράκι πέθανε από ασφυξία και τα σημάδια από το μαστίγιο ήταν ορατά σε όλο του το σώμα.

Ο πατέρας του παιδιού και η αρχιέρεια της αίρεσης, Ζεμφίρα Γκαϊνουλίνα είναι υπό κράτηση ενώ η μητέρα του διέφυγε στη Λευκορωσία.

Λίγο πριν συλληφθεί, η Γκαϊνουλίνα είχε γράψει σε ανάρτησή της: Πολλές φορές έχουμε διωχθεί στο όνομα του Ιησού Χριστού αλλά κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για κάτι γιατί δεν κάναμε κάποιο έγκλημα».

Μερικές από τις τελετουργίες της αίρεσης περιλάμβαναν μεσαιωνικού τύπου βασανιστήρια σε παιδιά, κυρίως μαστίγωμα, με στόχο τον εξορκισμό των «δαιμόνων», όπως ανέφεραν τα ρωσικά ΜΜΕ.

Πηγή: Reader

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X