ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φως στο Τούνελ: Συγκλονιστικό τρέιλερ μετά τη σύλληψη της Ρούλας - «Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά» (Vid)

«Η ώρα της αλήθειας έφτασε»

24news team

Συγκλονιστικό είναι το τρέιλερ για το «Φως στο Τούνελ» αυτής της Παρασκευής (1/4) στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλης.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα προαναγγέλλουν ότι «Η ώρα της αλήθειας έφτασε».

Στα τελευταία νέα της πολύκροτης υπόθεσης που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, συνελήφθη την Τετάρτη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η μικρή Τζωρτζίνα που κατέληξε τον περασμένο Ιανουάριο ήταν αυτή που οδήγησε στις ραγδαίες εξελίξεις.

Η σύλληψη της 33χρονης Ρούλας έγινε μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, που άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος.

Στο τρέιλερ όπως θα δείτε παρακάτω, η Ρούλα αρχικά μιλάει γλυκά με μια από τις κόρες της. Εν συνεχεία εμφανίζονται οι εικόνες των τριών παιδιών.

Οι θολέρ φωτογραφίες σε κόκκινο φόντο, τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Αγγελική Νικολούλη συγκλονίζουν.

Στο τρέιλερ ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλάει γλυκά με μία από τις κόρες της. Στη συνέχεια εμφανίζονται εικόνες από τα τρία παιδιά, αναμεσά στις οποίες υπάρχουν φωτογραφίες με χειροπέδες.

Στο σχετικό απόσπασμα η μητέρα των παιδιών λέει χαρακτηριστικά: «Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά, το ξαφνικά είναι γιατί ο καθένας θέλει να είναι κομπλέ με τη συνείδησή του. Ξαφνικά δεν έχει γίνει τίποτα».

Δείτε το τρέιλερ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση