ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φιλιππίδης - Τι ζήτησε από τη σύζυγό του όταν τον επισκέφτηκε στη φυλακή

Ο άλλοτε κορυφαίος ηθοποιός, λύγισε βλέποντας τη γυναίκα του και αντέδρασε έντονα

Μια υπόσχεση έδωσε στον Πέτρο Φιλιππίδη, η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, όταν τον επισκέφθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου κρατείται από την περασμένη Τετάρτη

Ο άλλοτε κορυφαίος ηθοποιός, λύγισε βλέποντας τη γυναίκα του και αντέδρασε έντονα, όταν ο σωφρονιστικός υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι έληξε ο χρόνος του επισκεπτηρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On time, ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε από την σύζυγό του να κάνει ότι μπορεί για να τον βγάλει από την φυλακή και εκείνη τού υποσχέθηκε πως θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους ώστε να αποφυλακιστεί το συντομότερο δυνατό. Μία ακόμη επιθυμία του ηθοποιού είναι να προσέχει η σύζυγός του, τον γιο τους.

Η σύζυγος του Φιλιππίδη, και ο γιος τους Δημήτρης είναι τα μόνα πρόσωπα που τον έχουν στηρίξει όλη αυτή την περίοδο, από τότε που αποκαλύφθηκαν οι συγκλονιστικές καταγγελίες εις βάρος του.

Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός φέρεται να εξανάγκαζε άλλες γυναίκες να έρθουν σε επαφή μαζί του, η Ελπίδα Νίνου εξακολουθεί να στέκεται στο πλευρό του όλους αυτούς τους μήνες και κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης στην υπόθεση.

Και στην πρόσφατη απολογία του, η σύζυγός του ήταν «βράχος» δίπλα του και μάλιστα κατέρρευσε στο άκουσμα της απόφασης για την προφυλάκισή του.

Στον ίδιο θάλαμο με τον Λιγνάδη

Υπενθυμίζεται ότι ο άλλοτε κορυφαίος ηθοποιός κρίθηκε προφυλακιστέος για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, έχει μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο όπου είναι «συγκάτοικος» με τον Δημήτρη Λιγνάδη και άλλους 18 κρατούμενους. Μάλιστα, όπως φαίνεται θα βρίσκονται και αρκετά κοντά με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, αφού θα τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ηθοποιός ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης, μάλιστα αυτό φέρεται να το είπε και στον διευθυντή των φυλακών. Ωστόσο, στην περίπτωση που δεν γίνει δεκτή, επιθυμεί να παραμείνει στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς φαίνεται πως θεωρεί το περιβάλλον καλό για εκείνον.

Ο ηθοποιός φέρεται να έχει ενσωματωθεί στο πρόγραμμα των φυλακών οι οποίες θεωρούνται από τις πλέον ήσυχες καθώς δεν γίνονται επεισόδια και δεν υπάρχουν εντάσεις. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για Κατάστημα Κράτησης όπου κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα ή εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X