ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φιλιππίδης: Στο πλευρό του επτά μάρτυρες υπεράσπισης - Τι ισχυρίζεται η γυναίκα του (vid)

Την αποδόμηση του κατηγορητηρίου επιχειρεί η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη, με επτά μάρτυρες που καταθέτουν στοιχεία εναντίον των γυναικών που τον κατήγγειλαν

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Η δικογραφία διαβιβάστηκε ήδη σε ανακριτή, ο οποίος θα προχωρήσει σε κύρια ανάκριση για την υπόθεση.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Mega, ωστόσο, η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες, με την εκδίκαση της υπόθεσης να τοποθετείται, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ακόμη και μετά το καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται πως τον γνωστό ηθοποιό κατήγγειλαν τρεις γυναίκες συνάδελφοι του, οι οποίες καταθέτοντας και ενώπιον του εισαγγελέα υποστήριξαν ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά.

Επτά μάρτυρες υπεράσπισης έχουν ήδη καταθέσει

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού έχει καλέσει ήδη 7 άτομα, που έχουν καταθέσει, επιχειρώντας να αποδομήσουν το κατηγορητήριο, μεταξύ των οποίων και η σύζυγός του. Μάλιστα, η ίδια πηγή σημειώνει πως οι μάρτυρες έχουν καταθέσει στοιχεία κατά των 3 γυναικών που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η σύζυγός του ισχυρίζεται, την ίδια ώρα, ότι γνωρίζει δύο από τις τρεις γυναίκες, ενώ για μία από αυτές δηλώνει πως ξέρει και το κίνητρό της πίσω από την καταγγελία.

Τι ακολουθεί μετά την άσκηση ποινικής δίωξης

Έπειτα από τη δίωξη που άσκησε εχθές ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, ο κατηγορούμενος αναμένεται το προσεχές διάστημα να κληθεί για απολογία. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως σε αυτή τη φάση ο Πέτρος Φιλιππίδης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις με φυσική παρουσία - και όχι μέσω υπομνήματος.

Η έρευνα, αυτή τη φορά ανακριτική, θα ξεκινήσει από την αρχή, για αυτό και θα κληθούν ξανά τόσο οι καταγγέλλουσες όσο και οι μάρτυρες της υπόθεσης. Τελευταίος θα κληθεί ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ μετά το πέρα της απολογίας του, θα αποφασιστεί άμεσα από ανακριτική και εισαγγελέα το αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

ΠΗΓΗ: reader.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X