ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έζησε τον εφιάλτη στα Τέμπη: «Δεν ζω, απλά επιβιώνω...»

Μια κοπέλα που επέβαινε στην φονική αμαξοστοιχία Intercity 62 που συγκρούστηκε μετωπικά με την εμπορική στα Τέμπη, ζει και ξαναζεί το δυστύχημα

Mια κοπέλα που έζησε τον εφιάλτη του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, μια βδομάδα μετά το συμβάν κατάφερε να βρει να πει δυο λόγια. Δυστυχώς γι αυτήν οι ώρες που έχουν περάσει έκτοτε, είναι βασανιστικές. Η κοπέλα μπορεί να σώθηκε, αλλά είναι βαριά τραυματισμένη ψυχικά και δεν μπορεί να συνέλθει. Λέει χαρακτηριστικά ότι «δεν ζω, απλά επιβιώνω...».

Η Ελίνα, όπως είναι το μικρό της όνομα, προσπάθησε μέσα από δύο αράδες να βγάλει για λίγο από μέσα της όσα της έχουν μαυρίσει την ψυχή από την αποφράδα 28η Φεβρουαρίου. Το κείμενό της είναι ανατριχιαστικό και διαβάζοντάς το, καταλαβαίνει κανείς ότι θα της πάρει πολύ καιρό και θα χρειαστεί πολύ κόπο για να συνέλθει από αυτό που βίωσε.

«Η καθημερινότητα δεν είναι ίδια δυστυχώς. Δεν κατάφερα να γυρίσω στη δουλειά, δεν κατάφερα να κοιμηθώ, δεν κατάφερα να φάω το αγαπημένο μου φαγητό έστω να πάρω τα χάπια μου. Δεν κατάφερα να αγκαλιάσω τους ανθρώπους μου, δεν κατάφερα να βγω στο μπαλκόνι να δω ότι η ζωή συνεχίζεται, όπως είπαν όλοι. Μάλλον για σας...

Λες, τουλάχιστον κατάφερα να ζήσω. Εμείς όμως ακόμη δεν ζούμε, απλά επιβιώνουμε. Οι εικόνες παραμένουν στο μυαλό καρφωμένες. Η μυρωδιά έρχεται πολλές φορές ξανά στην επιφάνεια. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά στ’ αυτιά. Βουητό. Συνεχίζει ο ίδιος εφιάλτης για εμάς, αλλά δεν τα παρατάς. Οχι για σένα, αλλά γιατί έζησες για να διεκδικήσεις αυτά που έχασαν τα παιδιά που έφυγαν. Να διεκδικήσεις να ζήσεις σε μία χώρα με ασφάλεια. Αστείο; Ευχαριστούμε Ελλάδα», καταλήγει η Ελίνα.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο MEGA ο πατέρας της, η Ελίνα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν κατάφερε να βρει κάποιον υπεύθυνο όταν κάλεσε στη Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306.

Πηγή: reader.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση