ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξαφάνιση Μαντλίν: Νέες αποκαλύψεις για τον απαγωγέα της μικρής

«Πιστεύω ότι η μικρή Μαντλίν έπεσε θύμα ενός δράστη»

Εξακολουθεί να συγκλονίζει η υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, η οποία έγινε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Ήταν στις 3 Μαΐου του 2007, όταν η τετράχρονη Μαντλίν ΜακΚάν απολάμβανε τις διακοπές της με τους γονείς της και τα δύο μικρότερα (δίδυμα) αδερφάκια της σ’ ένα τουριστικό θέρετρο στην Πορτογαλία.

Εκείνο το βράδυ -και λίγο μετά το δείπνο των γονιών της με τους φίλους τους, μόλις 55 μέτρα μακριά από το δωμάτιο της μικρής- το κοριτσάκι εξαφανίστηκε από προσώπου γης, βυθίζοντας σε πένθος τους οικείους της. Σχεδόν αυτοστιγμεί το θέμα «εξερράγη» και απέκτησε διεθνείς διαστάσεις, με σύσσωμη την αστυνομία να προσπαθεί να εντοπίσει την Μαντλίν.

Νέες αποκαλύψεις

Τώρα, ένας πρώην ντετέκτιβ, ο Mark Williams – Thomas πιστεύει ότι ο δράστης εκμεταλλεύτηκε μία μικρή αλλά πολύ σημαντική λεπτομέρεια, ώστε να δράσει χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει ότι εκμεταλλεύτηκε μία κάμερα η οποία εστίαζε στο δωμάτιο της μικρής Μαντλίν, καθώς εκείνο το διάστημα ήταν εκτός λειτουργίας.

«Πιστεύω ότι η μικρή Μαντλίν έπεσε θύμα ενός δράστη, ο οποίος δεν είχε στοχοποιήσει από την αρχή το θύμα του. Περιπλανιόταν γύρω από το συγκεκριμένο διαμέρισμα και έπεσε πάνω στην Μαντλίν» γράφει στο νέο του βιβλίο Hunting Killers και συνεχίζει:

«Η υπόθεση δεν έχει λυθεί γιατί μία κάμερα δεν λειτουργούσε, έτσι ο δράστης δεν μπορεί να ανιχνευτεί. Η Μαντλίν είναι πολύ δύσκολο να είναι ζωντανή» καταλήγει στο βιβλίο του.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση