ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έστειλαν SMS για ψώνια αλλά επιδίδονταν σε... ερωτικές περιπτύξεις!

Τους επέβαλαν πρόστιμο

Μόνο αυτό που έγραφε το SMS δεν έκανε ένα ζευγάρι που εντόπισαν οι αστυνομικοί να επιδίδεται σε... ερωτικές περιπτύξεις στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, το απόγευμα της Τρίτης, ενώ είχαν εξασφαλίσει άδεια για «προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης»!

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο που έκαναν, οι... θερμόαιμοι νεαροί δεν είχαν ψώνια στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους, πράγμα που έδειχνε ότι δεν είχαν πάει σε σούπερ μάρκετ ή άλλο κατάστημα! Έτσι, παρά την δικαιολογία τους ότι έκαναν μια στάση και σκόπευαν να πάνε αμέσως μετά, τους επέβαλαν το διοικητικό πρόστιμο που προβλέπεται για άσκοπη μετακίνηση.

Καθ' όλα παράνομοι ήταν τέσσερις Πακιστανοί οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο που σταμάτησαν για έλεγχο οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε μια περιοχή των Σερρών, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο οδηγός και ο συνοδηγός όχι μόνο δεν διέθεταν έγγραφα που να δικαιολογούν τη μετακίνησή τους, αλλά μετέφεραν και άλλους δυο ομοεθνείς τους ξεπερνώντας τον επιτρεπόμενο αριθμό επιβατών.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα! Έτσι, σε βάρος και των τεσσάρων βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση της απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά σχηματίστηκε από την Ασφάλεια και δικογραφία για παράνομη διακίνηση μεταναστών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα στο οποίο επέβαιναν.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X