ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εργαζόμενη σε ναό κατηγορεί ιερέα ότι την παρενόχλησε - Η απάντησή του

Τον «έπιασε» να βλέπει (γκέι) πορνό

Μια υπάλληλος σεκιούριτι που μόλις είχε πιάσει δουλειά σε μια εκκλησία στο Μανχάταν κατηγορεί έναν ιερέα ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά αφού τον έπιασε να βλέπει πορνό στο γραφείο του, στις 4 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την New York Post, που επικαλείται ρεπορτάζ του News 12, η 22χρονη Άσλεϊ Γκονζάλες βρισκόταν στο νέο της πόστο στην Εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ στο κέντρο της πόλης, όταν δέχτηκε τη φερόμενη επίθεση. Η ίδια επισήμανε στο News 12 ότι η επίθεση σημειώθηκε αφού η ίδια τράβηξε βίντεο έναν άνδρα - που ισχυρίζεται ότι ήταν ο πάστορας Τζορτζ Ράτλερ - να βλέπει πορνό, και μάλιστα γκέι θεματολογίας, σε υπολογιστή εντός του ναού.

«Με κοίταξε χαμογελώντας, απέστρεψε το βλέμμα και μετά έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι του και άρχισε να χαϊδεύεται. [Μετά από λίγο] όρμηξε κατά πάνω μου και άρχισε να με θωπεύει σεξουαλικά, επιθετικά, ενώ εγώ προσπαθούσα να τον απωθήσω», είπε η 22χρονη περιγράφοντας το τραυματικό περιστατικό.

Ο πατήρ Ράτλερ αρνείται τις κατηγορίες και στις 20 Νοεμβρίου έστειλε ένα γράμμα στους ενορίτες του, το οποίο εξασφάλισε η εφημερίδα θρησκευτικής θεματολογίας National Catholic Reporter.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά αυτον τον ασυνάρτητο ισχυρισμό, που βλάπτει τη φήμη μου και έρχεται σε αντίθεση με την διαγωγή που έχω επιδείξει τα 50 χρόνια που είμαι ιερέας, χωρίς να έχει βρεθεί ποτέ κανείς να με ψέξει για απρεπή συμπεριφορά», έγραφε στην επιστολή του ο ιερωμένος, που δήλωσε μάλιστα στην εφημερίδα ότι είναι «απολύτως αθώος».

Ο Ράτλερ, που εμφανίζεται τακτικά στο Eternal Word Television Network «κρατά αποστάσεις από την ενορία» ενώ διεξάγεται έρευνα για τους ισχυρισμούς της νεαρής υπαλλήλου σεκιούριτι, η οποία κατήγγειλε το πεστιστατικό στην αστυνομία. Θρησκευτικές και κοσμικές αρχές εργάζονται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, σύμφωνα με την New York Post.

Πηγή: Protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X