ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επτά λεπτά πάλευε για να σωθεί η Νικολέτα - Πώς την σκότωσε

Δεν έχει εντοπιστεί ακόμη ο σύντροφός της - «Θανατική ποινή» ζητάει ο πατέρας της

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» από τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο δράστης του εγκλήματος της έκλεισε τη μύτη και το στόμα. 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το Mega, σχετικά με τις νέες λεπτομέρειες του εγκλήματος, η νεαρή κοπέλα πάλευε για 7 λεπτά με τον δολοφόνο της προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Ο δράστης της έκλεισε τη μύτη με το αριστερό χέρι και με το δεξί το στόμα, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησε κάποιο μαξιλάρι ή ύφασμα για να ολοκληρώσει το έγκλημα.

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία είναι ο σύντροφος της 17χρονης, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ του εγκλήματος. Ο νεαρός Πακιστανός αναζητείται από την αστυνομία και είναι πολύ πιθανό να έχει βρει κάπου προσωρινό καταφύγιο. 

«Θέλω τη θανατική ποινή»

Την ίδια ώρα στην οικογένεια της 17χρονης υπάρχει μεγάλη οργή. Ο πατέρας της δήλωσε στο STAR πως «Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω, αλλά γι’ αυτόν που της το έκανε αυτό θέλω, τη θανατική ποινή. Θέλω να κλάψουν οι δικοί του, όπως κλαίμε εμείς σήμερα».

Η αδελφή της δολοφονημένης 17χρονης έκανε μια σειρά από σπαρακτικές αναρτήσεις στα social media για να την αποχαιρετήσει. «Καρδιά μου, πόσο μου λείπεις αδελφούλα μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram και ανέβασε μια σειρά από stories δείχνοντας την οδύνη της.

«Θέλω να τα κάνω όλα όπως πριν, όχι δε θέλω άλλο να κλαις κοριτσάκι μου όμορφο», έγραψε και αναδημοσίευσε την ιστορία μιας φίλης της 17χρονης, η οποία ανέφερε το εξής:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω αγάπη μου. Σου έλεγα να φύγεις και δεν έφευγες. Θα σε αγαπάω πάντα. Θα προσέχεις από πάνω την αδελφούλα σου, ελαφρύ εύχομαι να είναι το χώμα που θα σε σκεπάζει».

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X