ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίθεση με βιτριόλι: Τα αισχρά μηνύματα στο προφίλ της Ιωάννας

Η αντίδραση της Ιωάννας που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι

Ενεργό είναι και πάλι το τελευταίο διάστημα το προφίλ στο instagram της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 έξω από τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργαζόταν, αφού η κοπέλα πραγματοποιεί ξανά αναρτήσεις.

Μάλιστα, εκατοντάδες είναι οι άνθρωποι οι οποίοι της στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης, και μάλιστα η ίδια ευχαριστεί δημόσια τον κόσμο μέσα από τα social media για τη βοήθεια που της προσφέρουν με αυτή τη στήριξη.

Σοκάρουν οι εικόνες που δημοσίευσε η Ιωάννα μετά την επίθεση με βιτριόλι

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε σε συνέντευξή της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή πως "η δύναμή μου είναι η οικογένειά μου και ο κόσμος. Δεν θα ήμουν ζωντανή αυτή τη στιγμή αν δεν είχα δεχτεί τη βοήθειά τους και τη συμπαράστασή τους".

Όμως, δυστυχώς, υπάρχουν και κάποιοι -ελάχιστοι ευτυχώς- που δεν διστάζουν να κατηγορήσουν τη νεαρή κοπέλα, θεωρώντας την υπέυθυνη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την 35χρονη.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram ένα σχόλιο, όπου μία διαδικτυακή της "φίλη", αναφέρει μεταξύ άλλων πως το θύμα είναι "μία γυναίκα με ωραιοπάθεια που όπλισε το χέρι της διαταραγμένης κοπέλας [...] δεν χρειαζόταν τόση έπαρση".

Η Ιωάννα δημοσίευσε αυτό το σχόλιο στα insta story της, και μάλιστα τόνισε πως δύο ακόμα άτομα έκαναν like, επισημαίνοντας ότι "μετράω ήδη τρεις επικίνδυνους ανθρώπους στο προφίλ μου".

 

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X