ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βιασμός 15χρονου: Εμφανίστηκε ο 17χρονος – Στη φυλακή ένας ακόμα έφηβος

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού 15χρονου στο Ίλιον

Εξελίξεις στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον, αφού ο 17χρονος με καταγωγή από την Αλβανία που αναζητούνταν φαίνεται πως βρίσκεται στην Ελλάδα και δηλώνει στη διάθεση των αστυνομικών Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος Αλβανός που φέρεται να εμπλέκεται στην σοκαριστική υπόθεση εμφανίστηκε μέσω του δικηγόρου του στην αστυνομία και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τις αστυνομικές Αρχές.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του 17χρονος ανέφερε πως ο ανήλικος βρίσκεται στην Ελλάδα και αναμένεται να εμφανιστεί στην αστυνομία μέχρι την Παρασκευή (30/12), γι' αυτό και δεν εκδόθηκε ένταλμα βίαιης προσαγωγής του.

Βιασμός 15χρονου: Στη φυλακή ένας ακόμη έφηβος

Εντωμεταξυ, μετά τη χθεσινή προφυλάκιση ακόμη δυο εφήβων -ένας ακόμη νεαρός πήρε σήμερα το δρόμο για τη φυλακή μετά την απολογία του στον ανακριτή. Συνολικά έχουν προφυλακιστεί έξι ανήλικοι.

Οι έξι ανήλικοι κατηγορούμενοι που έχουν προφυλακιστεί αντιμετωπίζουν κατηγορίες ως μέλη συμμορίας που πραγματοποίησε βιασμό κατ' εξακολούθηση και για κατοχή ναρκωτικών,όπλων και πορνογραφικού υλικού.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση