ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Εμείς τραβήξαμε το ερωτικό βίντεο με την Ελένη»

Αλλάζει την κατάθεση του ο 19χρονος

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς ο 19χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της Τοπαλούδη το 2017 άλλαξε την κατάθεσή του.

Συγκεκριμένα οι τρεις φίλοι, ηλικίας 23, 22 και 19 χρόνων, από το χωριό Μάσαρη της Ρόδου είχαν ισχυριστεί στην κατάθεσή τους στους αξιωματικούς Ρόδου ότι έκαναν πλάκα στην Ελένη Τοπαλούδη σχετικά με το βίντεο που εκείνη κατήγγειλε και ότι το είχαν διαγράψει.

Ωστόσο σύμφωνα με την Espresso, ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τον βιασμό της φοιτήτριας το 2017 άλλαξε την κατάθεσή του και ομολόγησε ότι ο ίδιος βιντεοσκόπησε με το κινητό του τον βιασμό της Ελένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι τρεις φίλοι δεν είπαν την αλήθεια για το περιβόητο βίντεο, καθώς σε συμπληρωματική του κατάθεση ο 19χρονος παραδέχθηκε πως όντως βιντεοσκόπησε την άτυχη φοιτήτρια, ενώ επανέλαβε ότι η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεσή της.

 Ο 19χρονος φέρεται να είπε επίσης ότι η Ελένη φοβούμενη ότι το υλικό της βιντεοσκόπησης θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο, έπιασε τους γονείς του και τους παρακάλεσε να διαγράψουν το βίντεο από το κινητό.

Επίσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Αρχές θα ζητήσουν να εξεταστεί το κινητό του 19χρονου ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί και από τους γονείς του να καταθέσουν.

Σε ό,τι έχει σχέση με την δολοφονία, οι πηγές αναφέρουν ότι επικρατεί δυσφορία επειδή η διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών δεν έχει ανοίξει ακόμα τα κινητά των δύο δραστών.

Ωστόσο, υπάρχει η πληροφορία ότι η ανακρίτρια Ρόδου θα ζητήσει τον διορισμό ανεξάρτητου τεχνικού συμβούλου, ο οποίος θα ασχοληθεί με την ανίχνευση ηλεκτρονικών δεδομένων.

Σημειώνεται πως για τον βιασμό της Τοπαλούδη το 2017 είχε καταθέσει στις αρχές και μία φίλη της αναφέροντας ότι η άτυχη φοιτήτρια είχε πέσει θύμα βιασμού και ότι αν και είχαν πάει να καταγγείλουν το βιασμό, ουσιαστικά τις έδιωξαν από το ΑΤ λέγοντάς τους ότι δεν μπορεί να το αποδείξει πλέον, καθώς είχαν περάσει κάποιες μέρες.

 

Πηγή:  iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X