ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελλάδα: Και τρίτος νεκρός από κορωνοϊό - 67χρονος από Ζάκυνθο

Είχε έρθει σε επαφή με το γκρουπ που είχε επιστρέψει από τους Αγίους Τόπους

Και τρίτος νεκρός από κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Όπως έγινε γνωστό ο ασθενής που κατέληξε ήταν στη Ζάκυνθο και είχε έρθει σε επαφή με το γκρουπ που είχε επιστρέψει από τους Αγίους Τόπους.

Ο 67χρονος άνδρας έπασχε από χρόνια νοσήματα και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην ειδική μονάδα του νοσοκομείου Ζακύνθου.

Πριν λίγο, ανακοινώθηκε και ο δεύτερος νεκρός, ένας 90χρονος που νοσηλεύονταν στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος νεκρός στη χώρα μας από την πανδημία του κορωνοϊού, ήταν ο 66χρονος Μανώλης Αγιομυργιαννάκης που κατέληξε πριν μερικές ημέρες στο νοσοκομείο του Ρίου, στην Πάτρα.

Οπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας στη χώρα μας καταγράφηκαν 73 νέα κρούσματα, φτάνοντας στο σύνολο τα 190. Από αυτά τα 11 είναι «ορφανά», δηλαδή δεν μπορεί να εντοπιστεί η πηγή μετάδοσης του ιού και εξήγησε ότι τα 9 από αυτά είναι στην Αττική. Από αυτούς οι 5 ασθενείς βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της χώρας. Οπως φαίνεται οι δύο εξ αυτών έχασαν την μάχη για τη ζωή. Ακόμη 47 ασθενείς που νόσησαν από κορωνοϊό κρίθηκε ότι πρέπει να παραμείνουν στο νοσοκομείο και εξακολουθούν να νοσηλεύονται.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/kai-tritos-nekros-apo-koronoio-67hronos-apo-zakyntho

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X