ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκτός ορίων ο Αχιλλέας Μπέος - Ξυλοφορτώνει πολίτη (Βίντεο)

«Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφισα»

Επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Άλλη Μεριά του Βόλου, με τον δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο να χτυπά πολίτη, ο οποίος τον εξύβρισε.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, που δημοσίευσε και το σχετικό βίντεο, οι κάτοικοι στην Άλλη Μεριά συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας, για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς μελέτη.

Από χθες το απόγευμα βρίσκονται στο ρέμα και έχουν δημιουργήσει ανθρώπινη αλυσίδα. Χθες αποτράπηκε το μπάζωμα και κλήθηκε η αστυνομία. Το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωί, βρήκε τους κατοίκους στο σημείο, ενώ ακολούθησαν τα επεισόδια που καταγράφονται.

Τι απαντά ο Μπέος

Μετά το περιστατικό, ο δήμαρχος Βόλου προχώρησε σε δύο αναρτήσεις στο Facebook.

«Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες)», αναφέρει μεταξύ άλλων στην πρώτη.

Στη συνέχεια ο ίδιος ανήρτησε και βίντεο, που τον δείχνει να συνομιλεί με «τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο», όπως αναφέρει.

Πηγή: kathimerini.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση