ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έβαλε το κεφάλι του συντρόφου της σε κουτί με ερωτικά παιχνίδια!

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν από το κουτί άρχισε να αναβλύζει μία όχι και τόσο ευχάριστη μυρωδιά

Όταν μία ιδιοκτήτρια σπιτιού στην Καντάμπρια της Ισπανίας, δεχόταν να φυλάξει ένα κουτί της γειτόνισσας της, σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αυτό που θα επακολουθούσε.

Βλέπετε, η 61χρονη Μαρία ντελ Κάρμεν της είχε πει οτι περιείχε sex toys, τα οποία δεν ήθελε να βρεθούν από την αστυνομία, σε περίπτωση που ερευνούσε το σπίτι της για την υπόθεση του συντρόφου της που είχε χαθεί από την Φεβρουάριο.

Η ανυποψίαστη γυναίκα λοιπόν, δέχθηκε να το κρατήσει, όμως μετά από λίγες μέρες άρχισε να παρατηρεί μία δυσάρεστη μυρωδιά να αναβλύζει από το κουτί.

Έτσι, πήρε την απόφαση να το ανοίξει, μόνο που αυτό που αντίκρισε της προκάλεσε τεράστιο σοκ.

Και αυτό γιατί εκτός από τα ερωτικά βοηθήματα, υπήρχε και ένα ανθρώπινο κεφάλι σε προχωρημένη σήψη.

Αφού ξεπέρασε τον αρχικό πανικό της, κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία διαπίστωσε πως το κεφάλι αυτό άνηκε στον Ζέσους Μαρία Μπ. Ρ που είχε εξαφανιστεί πριν από μήνες.

Φυσικά η Μαρία ντελ Κάρμεν συνελήφθη και κατηγορείται για τον φόνο του 67χρονου.

Οι συγγενείς του άτυχου άνδρα από αρχή είχαν καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά με την συγκεκριμένη γυναίκα.

«Αρχικά μας είπε οτι είχε πάει διακοπές. Όταν όμως δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά που του κάναμε, μας είπε πως του έπεσε στο μπάνιο το τηλέφωνο και έσπασε. Έτσι, μας έδωσε ένα άλλο νούμερο από το οποίο λαμβάναμε γραπτά μηνύματα.

Από τον τρόπο που ήταν γραμμένα όμως, δεν πιστεύαμε οτι ήταν αυτός. Για αυτό ζητήσαμε κάποιο ηχητικό. Ωστόσο ουδέποτε το λάβαμε.

Στη συνέχεια η Μαρία ντε Κάρμεν μας είπε πως έφυγε τελείως από το σπίτι, έχοντας πάρει 14.000 ευρώ που είχαμε εκεί», είπε ο ξάδελφος του θύματος, Κάρλος Ρικόντο.

 

Πηγή: gazzetta 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X