ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκαναν πάρτι ανταλλαγής συντρόφων: Κόλλησαν κορωνοϊό 41 άτομα

Πάνω από 40 άτομα κόλλησαν κορωνοϊό

Ένα μεγάλο swingers party που διοργανώθηκε στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ μετατράπηκε σε εφιάλτη κορονοϊού, όταν τουλάχιστον 41 από τους συμμετέχοντες διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό.

Την αποκάλυψη έκανε μάλιστα ο ίδιος ο διοργανωτής, ο Bob Hannaford της Naughty Events, γράφοντας στην ιστοσελίδα της επιχείρησής του.

Το πενταήμερο πάρτι ανταλλαγής συντρόφων του Νοεμβρίου έμοιαζε με «παράδεισο ασφάλειας», όπως τονίζει ο ίδιος, χάρη σε μια πληθώρα μέτρων για την πανδημία που είχαν τηρηθεί.

«Πήραμε εξαιρετικά μέτρα για την είσοδο και τον έλεγχο, όπως διαδικασίες χωρίς άγγιγμα για τη θερμομέτρηση, την κοινωνική απόσταση στην ουρά και την απολύμανση στο check-in», γράφει ο Hannaford για το πάρτι που ξεκίνησε στις 10 Νοεμβρίου.

Ακόμα και βραχιολάκια φόρεσαν σε όσους είχαν ήδη νοσήσει από κορονοϊό και δεν αποτελούσαν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Ένα δεύτερο βραχιολάκι άλλου χρώματος φορούσαν και όσοι είχαν κάνει προσφάτως τεστ για τον κορονοϊό.

Μόνο που ακόμα κι έτσι, ο παράδεισος μετατράπηκε σε κόλαση. «Την επόμενη μέρα ξεκινήσαμε τα τεστ. Είχαμε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα. Ήταν μια γυναίκα που διαγνώστηκε θετική τη μέρα μετά το τέλος του event. Ο σύζυγός της ήταν αρνητικός. Και οι δύο είχαν κάνει τεστ πριν καταφτάσουν στο πάρτι».

Μέσα στις επόμενες μέρες, τα κρούσματα πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας. Από τους 300 συμμετέχοντες, οι 41 ήταν πια θετικοί στον κορονοϊό. Ο ίδιος λέει πως τα κρούσματα μπορεί να είναι πολλά περισσότερα, καθώς δεν έκαναν όλοι τεστ όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Ένα από τα κρούσματα μεταφέρθηκε μάλιστα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα πάντα με τον Hannaford.

«Θα το ξανάκανα;», ρωτά καταλήγοντας. «Αν μπορούσα να πάω πίσω στον χρόνο, δεν θα διοργάνωνα κάτι τέτοιο», ομολογεί με θάρρος...

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X