ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είμαστε νεκροί μέσα μας» - Συγκλονίζει το ζευγάρι του «ματωμένου» γάμου

«Κάθε μέρα θάβουμε κάποιον δικό μας»

Συντετριμμένοι δηλώνουν ο γαμπρός και η νύφη, των οποίων ο γάμος κατέληξε σε τραγωδία στο Ιράκ, καθώς ξέσπασε φωτιά που σκότωσε 113 ανθρώπους.

Η φωτιά ξέσπασε στην αίθουσα της δεξίωσης του γάμου και οι εικόνες συγκλονίζουν.

«Νιώθουμε νεκροί μέσα μας» λένε, μιλώντας στο Sky News, ο 27χρονος Revan και η 18χρονη Haneen, το ζευγάρι του «ματωμένου» γάμου.

Ο Revan λέει ότι έχασε 15 μέλη της οικογένειάς του στη φωτιά και η σύζυγός του «δεν μπορεί να μιλήσει» από τον πόνο και τη συντριβή καθώς έχασε 10 συγγενείς της, ανάμεσά τους η μητέρας της και ο αδελφός της ενώ και ο πατέρας της βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τουλάχιστον 150 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

«Δεν μπορούμε να μείνουμε στο σπίτι μας»

Οι δυο τους νιώθουν ότι δεν τους χωράει πια ο τόπος στη γενέτειρά τους. «Δεν μπορούμε να ζούμε άλλο εδώ. Κάθε φορά που προσπαθούμε να γίνουμε ευτυχισμένοι, κάτι τραγικό συμβαίνει και καταστρέφει την προσπάθειά μας. Είναι καλύτερα να φύγουμε» λέει ο Revan.

«Αν και καθόμαστε ζωντανοί εδώ μπροστά σας αλλά μέσα μας είμαστε νεκροί. Είμαστε μουδιασμένοι και νεκροί» συγκλονίζει.

Πώς ξεκίνησε η φωτιά – «Το ταβάνι έλιωσε σε μερικά δευτερόλεπτα»

Αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι η φωτιά ξεκίνησε από πυροτεχνήματα που άναψαν για τον πρώτο χορό του ζευγαριού, ο Revan πιστεύει ότι η φωτιά ξεκίνησε από το ταβάνι.

«Ίσως ήταν βραχυκύκλωμα, δεν ξέρω. Αλλά η φωτιά ξεκίνησε από το ταβάνι. Νιώσαμε τη ζέστη. Άκουσα ένα τρίξιμο και κοίταξα το ταβάνι» περιγράφει.

«Και τότε, επειδή ήταν όλο με νάιλον, άρχισε να λιώνει. Χρειάστηκαν μόνο μερικά δευτερόλεπτα» θυμάται.

Σε βίντεο από το βράδυ του γάμου τους, φαίνεται το ζευγάρι να χορεύει την ώρα που έπεφταν από το ταβάνι φλεγόμενα κομμάτια. Ξαφνικά έγινε διακοπή ρεύματος και όταν επανήλθε το ταβάνι είχε πιάσει φωτιά.

Τότε ο κόσμος άρχισε να ουρλιάζει και να τρέχει.

«Άρπαξα τη γυναίκα μου και άρχισα να τη σέρνω και να προσπαθώ να τη βγάλω από την κουζίνα. Ο κόσμος που έτρεχε να φύγει, την ποδοπατούσε και τα πόδια της έχουν τραυματιστεί» αναφέρει ο Revan.

Όπως λέει, υπήρχε μόνο ένας πυροσβεστήρας και αυτός δεν λειτούργησε.

«Κάθε μέρα θάβουμε κάποιον δικό μας»

«Οι συγγενείς μας, οι φίλοι μας, οι αγαπημένοι μας. Πέθαναν όλοι. Πριν από δύο ημέρες θάψαμε τον θείο της Haneen και τις δύο κόρες του. Χθες θάψαμε τον άλλο θείο της. Σήμερα θάψαμε την κόρη του και τη μητέρα της και ο πατέρας της δίνει μάχη για τη ζωή του. Η θεία μου πέθανε. Η αδελφή μου έπαθε εγκαύματα και ο σύζυγός της έχει εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Τόσοι άνθρωποι…» συγκλονίζει ο Revan.

 

«Κι όλα αυτά τη νύχτα του γάμου μας; Γιατί έγινε καυτό; Τι φταίξαμε;».

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση