ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έγκλημα στην Κρήτη: «Γέννησε παιδί ΑμεΑ επειδή την χτυπούσε όταν εκείνη ήταν 3 μηνών έγκυος»

«Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στερεί τη ζωή. Τι ήταν η κόρη μου; Το κτήμα του;»

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 33χρονης Αδαμαντίας στην Πάτρα, η οποία έχασε τη ζωή της όταν ο σύζυγός της την πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας συγκλόνισε με όσα αποκάλυψε για το δράμα της κόρης του από τον 54χρονο συζυγοκτόνο.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο κύριος Γιάννης Αντύπας φανερά συγκλονισμένος από το χαμό του παιδιού του, είπε αρχικά: «Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στερεί τη ζωή. Η κόρη μου έχει καταντήσει κτήμα του»

Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στερεί τη ζωή. Τι ήταν η κόρη μου; Το κτήμα του; Τον είχε συγχωρέσει τόσες φορές και δεν τον είχε πάει στην αστυνομία».

Στη συνέχεια ο πατέρας της 33χρονης αποκαλύπτει: «Είχε χαρίσει στη ζωή της κόρης μου ένα παιδί ανάπηρο και αυτό γιατί την βάρεσε όταν εκείνη ήταν τριών μηνών έγκυος. Δεν το ξέραμε και γέννησε ένα παιδί ΑμεΑ»

«Είχαμε πάρει το παιδί μας εδώ και ήρθε και μας είπε ότι είναι μετανιωμένος. Πιστέψαμε ότι μας έλεγε, αλλά το παιδί μας συνέχιζε να τρώει ξύλο», είπε στο τέλος ο κ. Αντύπας.

Θυμίζουμε ότι χθες ο 54χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο άνδρας εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι συνέβη ενώ σύμφωνα με τη συνήγορό του Αλεξάνδρα Σπανάκη υπήρχε λόγος που έχασε τον έλεγχο.

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κρήτη  |  Έγκλημα  |  Βία  | 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση