ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έγινε με τη συναίνεσή της» - Τι υποστηρίζει 33χρονος για τον βιασμό 32χρονης

Τι λένε οι γιατροί που την εξέτασαν

Στην Ασφάλεια Ρεθύμνου αναμένεται να οδηγηθεί, προκειμένου να δώσει κατάθεση η 32χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της στα Ανώγεια, όπου είχε πάει με την παρέα της προκειμένου να παρακολουθήσει μουσική εκδήλωση.

Η 32χρονη διασκέδαζε με την παρέα της σε φεστιβάλ που λάμβανε χώρα στη περιοχή. Κάποια στιγμή η κοπέλα δεν ένιωσε καλά από την κατανάλωση αλκοόλ που είχαν κάνει και ζήτησε να τη μεταφέρει κάποιος στο κέντρο υγείας.

Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία της, προθυμοποιήθηκε να την πάει ο 33χρονος. Στη διαδρομή ωστόσο, πάντα σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, φέρεται να τη βίασε, ενώ στη συνέχεια πήγε και την άφησε στο κέντρο υγείας.

Τι λένε οι γιατροί που την εξέτασαν

Όταν την άφησε εκεί, οι γιατροί που την παρέλαβαν, διαπίστωσαν κάποια πράγματα που τους έβαλαν σε υποψίες.

Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρεται, η 32χρονη δεν φορούσε εσώρουχο. Οι γιατροί ήταν αυτοί που ενημέρωσαν την αστυνομία ενώ ειδοποίησαν και τον σύντροφο της γυναίκας.

Η νεαρή γυναίκα ενημέρωσε τον σύντροφό της. Άμεσα ενημερώθηκε η ασφάλεια Ρεθύμνου, που έχει αναλάβει και την προανάκριση.

Μετά την καταγγελία της για βιασμό, δύο άτομα, ένας 33χρονος και ένας 45χρονος, έχουν συλληφθεί. Να σημειωθεί ότι, κατά τις πληροφορίες του cretalive.gr, ο 33χρονος φέρεται να έχει παραδεχτεί τη σεξουαλική πράξη, υποστηρίζοντας ότι έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας.

ΠΗΓΗ: In.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X