ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία Καρολάιν: Σε κελί με άλλους 3 ο πιλότος

«Σας μεταφέρω τη συγγνώμη του κατηγορούμενου»

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού παίρνει ο 32χρονος πιλότος για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κρόουτς.

Ο 32χρονος πιλότος που επιμένει να ζητά «συγγνώμη» για τη δολοφονία της συζύγου του θα περάσει την πρώτη του νύχτα στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Αμφισβητεί τα ευρήματα της αστυνομίας ο δολοφόνος της Καρολάιν - Τι ζήτησε

Στο κελί - εκτός από τον 32χρονο καθ' ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν - θα βρίσκονται ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που είναι κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών, ένας υπόδικος για λαθρεμπόριο και ακόμη ένα άτομο που σχετίζεται με υποθέσεις ναρκωτικών. Στην ίδια πτέρυγα, όπου θα κρατείται ο 32χρονος πιλότος, βρίσκονται ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος.

Γλυκά Νερά: «Σας μεταφέρω τη συγγνώμη του κατηγορούμενου»

«Πρόκειται για μια πολύωρη ανάκριση, όπου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις. Ο κατηγορούμενος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις. Δεν άλλαξε τους ισχυρισμούς του σε σχέση με την προανακριτική του κατάθεση ενώ υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπόψιν μας.

«Άντε να τελειώνουμε να μπω φυλακή, να ασχοληθώ με...»

Σας μεταφέρω τη συγγνώμη του κατηγορούμενου. Ο ίδιος κατέληξε στην απολογία του: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω αλλά δυστυχώς δεν γυρνάει». Ζήτησε την τιμωρία του και υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συνεργός. Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του οπτική για όσα συνέβησαν. Για όσα έκανε γνώμονας ήταν το παιδί του. Θέλει να δώσει την αρωγή του για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες», ανέφερε ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση