ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία Καρολάιν: Μετανιωμένος δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Με τον νέο ποινικό κώδικα προβλέπεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να εκτίσει ποινή κάθειρξης 18 ετών στη φυλακή

Μετανιωμένος δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ωστόσο η στάση αυτή του 33χρονου γυναικοκτόνου, εγείρει υποψίες με τους περισσότερους να αναρωτιούνται εάν το έχει μετανιώσει ειλικρινά ή εάν θέλει να κερδίσει ελαφρυντικό.

«Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι ένας κατηγορούμενος στη φυλακή, ακόμα και ένας στυγερός δολοφόνος, γιατί εδώ έχουμε αφαίρεση ζωής, μη νομίζετε ότι πραγματικά μετανοεί για ότι είχε κάνει. Στη πλειοψηφία τουλάχιστον στη δική μου εμπειρία, εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι μία ηπιότερη ποινική μεταχείριση. Ο κατηγορούμενος προσπαθεί να πετύχει την αναγνώριση ελαφρυντικού, αυτά είναι λεκτικές μετάνοιες», είπε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο MEGA.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως η απόφαση για την οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα έχει ως γνώμονα το παιδί, ενώ ο νόμος προβλέπει την επικοινωνία πατέρα και παιδιού, ακόμα και αν είναι δολοφόνος.

Κανένας δεν μπορεί να στερήσει την επικοινωνία στο παιδί του ακόμα και αν είναι σχιζοφρενής, διευκρίνισε ο δικηγόρος, τονίζοντας πως η επικοινωνία απαγορεύεται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις ή σε περιπτώσεις που είναι επικίνδυνος για το παιδί.

Με τον νέο ποινικό κώδικα προβλέπεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να εκτίσει ποινή κάθειρξης 18 ετών στη φυλακή.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X