ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δήμητρα της Λέσβου: Τα ερωτήματα και τα «κατηγορώ» της οικογένειας

Καταγγελίες για ολιγωρία στην αναζήτησή της

Τραγικό ήταν το τέλος της Δήμητρας της Λέσβου, που φαίνεται πως εντοπίστηκε νεκρή μετά από τροχαίο με εγκατάλειψη. Η οικογένειά της καταγγέλλει τις αρμόδιες αρχές για ολιγωρία στην αναζήτησή της.

Η τροχαία μόλις χθες έκανε γνωστό στην οικογένεια του θύματος ότι με τη βοήθεια δακτυλικών αποτυπωμάτων και όχι με ανάλυση DNA, καθώς η σορός έχει ενταφιαστεί, ταυτοποιήθηκε και επίσημα ότι ο νεκρός του τροχαίου με εγκατάλειψη στο Φαληρικό Δέλτα είναι ο Δημήτρης Καλογιάννης, ο οποίος αυτοπροσδιοριζόταν ως Δήμητρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Υπάρχουν δεκάδες ερωτήματα, τα οποία κάνουν την οικογένεια να μιλά για σοβαρές καθυστερήσεις των Αρχών αναφορικά με την αναζήτηση της Δήμητρας, με αποτέλεσμα και η οικογένεια και η διοίκηση του Silver Alert να ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Η οικογένεια του θύματος, με δικηγόρο, αναζητά πρώτον γιατί ενώ το Δρομοκαΐτειο είχε δηλώσει την εξαφάνιση της Δήμητρας από τις 6 Απριλίου και η οικογένεια ζητούσε να ενεργοποιηθεί ο κοινωνικός συναγερμός, τελικά το Silver Alert ενεργοποιήθηκε σχεδόν 1,5 μήνα μετά.

Δεύτερον γιατί ακόμη και τότε, τέλη Μαΐου, όταν η οικογένεια και το Silver Alert ζήτησαν από τα νοσοκομεία της Αττικής να γνωστοποιήσουν εάν έχουν κάποιον τραυματία ή νεκρό με τα στοιχεία της Δήμητρας, τελικά δεν ειδοποίησε κανείς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η σορός βρισκόταν στο Τζάνειο από τις 9 Απριλίου, έπειτα από το θανατηφόρο τροχαίο.

Τέλος, γιατί η ταυτοποίηση της σορού καθυστέρησε, με αποτέλεσμα η Δήμητρα να ενταφιαστεί από την κοινωνική υπηρεσία του Τζανείου νοσοκομείου ως «αγνώστων στοιχείων».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X