ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δίκη για βιασμό ταξιτζή από ηθοποιό - «Κάτσε κάτω τραμπούκε»

Ένταση και επίδειξη ερωτικών βοηθημάτων στη δίκη του ηθοποιού

Η έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του προφυλακισμένου γνωστού ηθοποιού που βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης βιασμού και του φερόμενου ως θύματος του, του 24χρονου οδηγού ταξί σημάδεψε την ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν στην κατάθεση της η ψυχολόγος Χ. Αντωνοπούλου, που έχει εξετάσει το φερόμενο ως θύμα, μίλησε για χρήση ουσιών. «Ποιες ουσίες;» αντέδρασε ο κατηγορούμενος ηθοποιός. «Αυτές που πίνεις» απάντησε ο ταξιτζής με τον ηθοποιό να τον κατηγορεί ότι εκείνος «πουλά».

Ταξιτζής: Μη σου γ@μησ@, που θα μου πεις ότι πουλάω μ@λ@κ@.

Ακροατήριο: Κάτσε κάτω τραμπούκε.

Η προσπάθεια της κυρίας Αντωνοπούλου να σκιαγραφήσει το προφίλ του κατηγορούμενου ηθοποιού κάνοντας λόγο για σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές προκάλεσε την έκρηξη της υπεράσπισης . «Δεν τον έχετε εξετάσει καν, πως λέτε τέτοια πράγματα, που βασίζετε τα συμπεράσματα αυτά;» με την ίδια να απαντά πως έχει διαβάσει συνεντεύξεις του αλλά και τη δικογραφία.

Η ένταση, μεταξύ των δυο πλευρών, κορυφώθηκε και με αφορμή τα ερωτικά βοηθήματα, το πόπερ (jungle juice) που επέδειξαν στη μάρτυρα κατά την κατάθεσή της αλλά και τις καταγγελίες για... «ρυμουλκούμενους» μάρτυρες.

«Το θλον όργανο που είναι το αντικείμενο με το οποίο έγινε ο βιασμός δείχνει ότι είχε στόχο την ταπείνωση, τον έλεγχο και την πειθαρχία του υποκείμενου του πόθου» ανέφερε η κ. Αντωνοπούλου η οποία μίλησε για προμελετημένη διαδικασία.

«Ο οδηγός ταξί είχε μετατραυματικό σοκ και τα συναισθήματα του διαφοροποιούνται όταν η μνήμη φέρνει ξανά το περιστατικό», κατέθεσε η ψυχολόγος τονίζοντας πως το θύμα υπέστη μεγάλο σοκ όταν έμαθε ότι έχει βιαστεί, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Για το σοκ που υπέστη ο νεαρός οδηγός ταξί κατέθεσε και η αρραβωνιαστικιά του η οποία εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο σύντροφός της λέει την αλήθεια για όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα της 13ης Νοεμβρίου του 2018.

«Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα του είχε κάνει τέτοιο πράγμα, φοβόταν μόνο μην τον κλέψουν. Όταν μπήκε στον ιατροδικαστή βγήκε άλλος άνθρωπος, δεν μπορούσε να μιλήσει… Του είχαν πεταχτεί οι φλέβες» υπογράμμισε.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο ο πατέρας του κατηγορούμενου ηθοποιού είπε πως είναι πεπεισμένος για την αθωότητα του παιδιού του. «Αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ να τον υπερασπιστώ σε ένα τόσο βαρύ κακούργημα» τόνισε και άφησε αιχμές για τα κίνητρα του οδηγού ταξί αφήνοντας ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο να ήθελε να διεκδικήσει χρήματα.

Ο μάρτυρας χαρακτήρισε πλημμελή την έρευνα των αστυνομικών τονίζοντας πως μετά το συμβάν «μέσα σε δυο ημέρες μαζεύτηκαν περίπου 500 υπογραφές συμπαράστασης από συνάδελφους του ηθοποιούς» πολλοί από τους οποίους ήταν και σήμερα στην κατάμεστη δικαστική αίθουσα.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 30 Ιανουαρίου.

 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X