ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δικαστήριο ακύρωσε γάμο λόγω... στυτικής δυσλειτουργίας του άνδρα

Τα επιχειρήματα εκτέθηκαν αναλυτικά και το δικαστήριο απεφάνθη

Απόφαση απίστευτη και πρωτοφανής όσον αφορά την υπόθεση του εξέτασε το Δικαστήριο της Βρετανικής Κολούμπια στον Καναδά, που ενέκρινε αίτημα της γυναίκας να λυθεί ο γάμος γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν σεξ!

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν δύο χρόνια. Υπήρχε πρόβλημα στο να κάνουν έρωτα και κατέφυγαν σε συμβουλευτικές συνεδρίες στην Chinese Alliance Church. Εκεί η σύζυγος είπε ότι πριν το γάμο ο μελλοντικός σύζυγός της ουδέποτε είχε αναφέρει ότι πιθανώς να είχαν πρόβλημα με το σεξ. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρχαν και προγαμιαίες σχέσεις.

Μέχρι τον Μάρτιο του 2019 προσπαθούσαν να κάνουν σεξ χωρίς να τα καταφέρουν. Παράλληλα συνήθως υπήρχαν και οι γνωστές προφάσεις περί κόπωσης, πονοκεφάλων και τα συναφή. Ακολούθως σταμάτησαν να συζούν όταν η γυναίκα έστειλε τον άνδρα της να δει έναν γιατρό, ο οποίος πάντως επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει θέμα κι ότι ο σύζυγος μπορούσε να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα.

Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο. Ο άνδρας επέρριψε στην πρώην γυναίκα του την ευθύνη που δεν έκαναν σεξ και μάλιστα υποστήριξε ότι έχει μια νέα ερωτική σύντροφο, με την οποία και συνευρίσκονται τακτικά, κάτι που πάντως εκείνη δεν το επιβεβαίωσε στην ακροαματική διαδικασία.

Η δικηγόρος Αμάντα Τζέιμς, που γνωστοποίησε την υπόθεση, τόνισε ότι μολονότι χειρίζεται καθημερινά υποθέσεις διαζυγίων, ουδέποτε χρειάστηκε να βοηθήσει πελάτες της να ακυρωθεί ο γάμος τους επειδή το έτερον ήμισυ δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα συζυγικά του καθήκοντα.

«Είναι τόσο σπάνιο. Οι ακυρώσεις είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας», είπε η ίδια, ενώ και στατιστικά προέκυψε ότι αντίστοιχη περίπτωση δεν είναι συμβεί στο παρελθόν στην δεύτερη σε έκταση χώρα του κόσμου.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X