ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαλύθηκε η κουμπαριά Μπέζου - Φιλιππίδη! Τι συνέβη;

Φέρεται να τα έχουν «σπάσουν»

Το κίνημα #metoo φαίνεται πως αποτελεί ένα φλέγον ζήτημα ακόμη και σήμερα καθώς από τότε που ξεκίνησαν οι πρώτες καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και μη έχουν αποκαλυφθεί πολλά περιστατικά τα οποία δεν γνώριζε κανείς.

Μεταξύ άλλων ένα πρόσωπο το οποίο συνεχίζει να απασχολεί καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές, είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης o οποίος έχει ήδη συμπληρώσει τρεις μήνες στις φυλακές Τρίπολης.

Όπως είναι λογικό, η ψυχολογική του κατάσταση παραμένει πολύ κακή, με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, να είναι η μοναδική που έχει μείνει στο πλευρό του μετά τα όσα φρικτά έγιναν γνωστά.

Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο κουμπάρος αλλά και φίλος του Γιάννης Μπέζος φέρεται να τα έχει "σπάσει" για τα καλά μαζί του μιας και οι δύο άνδρες είναι πια «δυο ξένοι», με τον Μπέζο να «διαλύει» την όποια σχέση είχαν μεταξύ τους.

Μάλιστα πριν από καιρό ο Γιάννης Μπέζος είχε αναφέρει: «Ξέραμε και εμείς, ξέρατε και εσείς και δεν μιλούσαμε. Φτάσαμε ως εδώ γιατί εμείς το επιτρέψαμε. Ναι με τη σιωπή μας. Βλέπαμε συμπεριφορές περίεργες, ακούγαμε διάφορα, αλλά ο καθένας κοίταζε τη δουλειά του.

Στα 25 χρόνια που είμαι θιασάρχης και παίζω σε τηλεοπτικές σειρές ελέγχω την κατάσταση, δεν έπεσαν ποτέ τέτοια πράγματα στην αντίληψή μου. Όμως κάπου συνέβαιναν. Καταλαβαίνω τις φωνές, τον εκνευρισμό στην πρόβα, γίνονται αυτά στη δουλειά μας, συχνά είναι μέσα στη δημιουργική εργασία.

Από αυτό το σημείο όμως, ως την εκμετάλλευση του άλλου στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχει μεγάλη απόσταση. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη, φίλοι ναι, για να πω την αλήθεια έχω να μιλήσω μαζί του μήνες, πριν την πρεμιέρα του. Υπήρξαμε συνεργάτες και ειλικρινά όλα αυτά που συμβαίνουν με στεναχωρούν βαθιά.

Στις τρεις-τέσσερις φορές που συνεργαστήκαμε δεν συνέβη κάτι. Το συζητούσα τις προάλλες με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και μου έλεγε ‘Ναι, γιατί μπροστά σου δεν τα έκανε’. Είναι ό,τι πιο φτηνό, ό,τι πιο χυδαίο να παίζεις με την ελπίδα, την αγωνία, το όνειρο των παιδιών, να παίζεις με το μεροκάματό τους».

Για αυτόν τον λόγο δεν συμμετείχε στην θεατρική παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη

Μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης ανέβηκε πριν μερικές μέρες η παράσταση με τον Δημήτρη Λιγνάδη, όπου σκηνοθέτησε αλλά και πρωταγωνιστήσε στο έργο. Ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν βρισκόταν ανάμεσα στους συμμετέχοντας.

Σύμφωνα με την Μπέσσυ Αντωνάκη και το ρεπορτάζ που παρουσιάσε στην σημερινή (29/9) εκπομπή "Πρωινό", η παράσταση σκόπευε στο να σωφρονίσει τους κρατούμενους ώστε να μην επαναλάβουν στο μέλλον τα ίδια λάθη.

Η εν λόγω παράσταση μάλιστα είχε διάρκεια μιάμιση ώρας ενώ συμμετείχαν 10 κρατούμενοι, με τον Δημήτρη Λιγνάδη να υποδύεται τον Κολοκοτρώνη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ωστόσο βρέθηκε στο κοινό και δεν συμμετείχε στην παράσταση. Ο ίδιος το ήθελε όμως όταν μπήκε στην φυλακή είχαν ήδη ξεκινήσει οι πρόβες για το θεατρικό.

Πηγή: youweekly.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X