ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεχόταν απειλές ο 38χρονος - Οδηγούσε αυτοκίνητο με αλεξίσφαιρα τζάμια

Η ΕΛΑΣ εξετάζει αν η δολοφονία του 38χρονου συνδέεται με λαθρεμπόριο καυσίμων

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών την εκτέλεση του ιδιοκτήτη του βενζινάδικου στη λεωφόρο Μαραθώνος την ώρα που οι έρευνες στρέφονται στη διαδρομή του βαν των δραστών και στο παρελθόν του 38χρονου.

Το θύμα είχε απασχολήσει τις Αρχές και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκβιαστών το 2018 όταν είχε εμπλακεί σε υπόθεση εκβιασμού, ενώ πριν από λίγο καιρό το πρατήριο είχε γίνει στόχος επίθεσης με χειροβομβίδα.

Ο 38χρονος φέρεται να είχε ανοιχτούς λογαριασμούς για αυτό είχε επιλέξει να κινείται με ένα πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο διέθετε αλεξίσφαιρα τζάμια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφατα είχε εκμυστηρευθεί πως δέχεται απειλές από συγκεκριμένα άτομα.

 Αυτό αποτυπώνεται και στις καταγγελίες που έκανε χθες ο πατέρας του 38χρονου ο οποίος έκανε λόγο για απειλές από μπράβους της νύχτας οι οποίο λυμαίνονται το χώρο των καυσίμων.

Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι έρευνες των Αρχών με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εξακριβώσουν αν η δολοφονία στον Γέρακα συνδέεται με το λαθρεμπόριο καυσίμων είτε με παρόμοιες μαφιόζικες επιθέσεις και εκτελέσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα από κυκλώματα της νύχτας.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ-καρέ τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας μαγαζιών επί της λεωφόρου Μαραθώνος ώστε να εντοπίσουν τη διαδρομή του λευκού βαν των εκτελεστών.

Βίντεο-ντοκουμέντο με το λευκό βαν λίγο μετά τη μαφιόζικη επίθεση:

Παράλληλα, κάνουν «φύλλο και φτερό» το όχημα που έκαψαν οι δράστες στην περιοχή της Παλλήνης προκειμένου να βρουν ίχνη των 4 ατόμων που «γάζωσαν» τον 38χρονο επιχειρηματία.

«Φως» στις έρευνες αναμένεται να ρίξουν και τα αποτελέσματα από την εξέταση στα δύο καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν οι δράστες ενώ δεν αποκλείεται να "ανοίξει" και το κινητό του θύματος ώστε να εντοπιστούν οι συνομιλίες που είχε ο 38χρονος το διάστημα πριν από την εκτέλεση.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X