ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν τους γνωρίζαμε, δεν είχαμε διαφορά μαζί τους»

Η κατάθεση ενός εκ των τριών τραυματιών για το επεισόδιο στο Γκάζι

Γνωστοί στην αστυνομία και παλιοί γνώριμοι των αρχών είναι οι δράστες των χθεσινών πυροβολισμών έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τρία άτομα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες της επίθεσης είναι κακοποιοί αλβανικής υπηκοότητας που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Οι δύο άνδρες μάλιστα που εμπλέκονται στο περιστατικό σύμφωνα με το MEGA έχουν εμπλακεί σε δολοφονίες, εκβιασμούς, καθώς και σε διακίνηση ναρκωτικών.

Εκείνο που ανησυχεί πάντως την ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι έχουν περάσει αρκετές ώρες από τη στιγμή της επίθεσης και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει οι δράστες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τέσσερα βίντεο ντοκουμέντα, τραβηγμένα από διαφορετικά σημεία της περιοχής, τα οποία βοήθησαν στην έρευνα και την ταυτοποίηση των δραστών.

Νωρίτερα, σήμερα, τον γύρο του διαδικτύου έκανε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, στο οποίο αποτυπώνεται καρέ καρέ η στιγμή που ο πιστολέρο βγάζει το όπλο και πυροβολεί εν ψυχρώ τέσσερις φορές τους τρεις Κρητικούς.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο Tik Tok φαίνεται η παρέα των Κρητικών έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και δύο άτομα που κατεβαίνουν από το πολυτελές τζιπ να τους πλησιάζουν και να διαπληκτίζονται μαζί τους.

Εκτός από την παρέα των Κρητικών και τους δύο άλλους άντρες, υπάρχουν σταματημένα αυτοκίνητα αλλά και κόσμος που κινείται στην οδό Ιάκχου. Οι δυο δράστες φτάνουν σε μια παρέα επτά ατόμων, φαίνεται ότι συνομιλούν και στην συνέχεια απομακρύνονται με τα τρία θύματά τους.

Αποκαλυπτική μαρτυρία

Την ίδια στιγμή αποκαλυπτική είναι η κατάθεση ενός εκ των τριών τραυματιών, ο οποίος περιέγραψε όσα συνέβησαν λίγο πριν τους πυροβολισμούς.

«Δεν τους γνωρίζαμε ούτε είχαμε καμία διαφορά μαζί τους. Καθόμασταν σε ένα μαγαζί στην περιοχή του Γκάζι όταν πέρασε ένα ανθρακί τζιπ με ταχύτητα, πάτησε σε μία λακκούβα και μας έριξε λασπόνερα. Αντιδράσαμε φωνάζοντας «ε, τι κάνεις;». Δεν κάναμε κάποια άλλη κίνηση που να «προκαλέσει» τον θυμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου».

«Λίγα μέτρα αργότερα το τζιπ σταμάησε, κατέβηκαν οι δύο άγνωστοι προς εμάς άντρες και μας ζήτησαν τον λόγο, υποστηρίζοντας πως τους βρίσαμε. Αντιδράσαμε ξανά και τότε ο ένας έβγαλε όπλο και μας πυροβόλησε».

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση