ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρήκε τη γυναίκα του γυμνόστηθη μαζί με ανήλικο

Μητέρα συνελήφθη για βιασμό 15χρονων διδύμων

Μια 37χρονη μητέρα από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίση 15χρονων δίδυμων αγοριών όταν η αστυνομία την έπιασε γυμνή στο σπίτι της μαζί με ένα 15χρονο αγόρι το οποίο αγνοούνταν.

Η Ashleigh Watts συνελήφθη όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της τον Ιούλιο αναζητώντας τον έφηβο. Εκείνη τους ζήτησε να περιμένουν έξω μέχρι να βάλει τα ρούχα της.

Όταν οι αστυνομικοί σύμφωνα με το Law & Crime μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν έναν ανήλικο που φορούσε μόνο το εσώρουχό του να κρύβεται κάτω από το κρεβάτι.

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν ήταν το αγόρι που αγνοούνταν εκείνος είπε πως ήταν μαθητής της 37χρονης.

Η Watts κατηγορήθηκε για συμβολή στην παραβατικότητα του ανηλίκου, αλλά τα εγκλήματά της έχουν αυξηθεί και περιλαμβάνουν τρεις κατηγορίες για ασέλγεια με ανήλικο.

Τα δίδυμα έμεναν απέναντι και ήταν φίλοι με τον γιο της Watts, ο οποίος είναι περίπου στην ίδια ηλικία. Η Watts φέρεται να άρχισε να εκμεταλλεύεται τα δύο αδέρφια για περισσότερο από ένα χρόνο πριν συλληφθεί.

Tην «έδωσε» στην αστυνομία ο γείτονας

Η αστυνομία άρχισε να ερευνά τη μητέρα δύο παιδιών όταν ένας ανώνυμος πληροφοριοδότης κατήγγειλε ότι είχε σεξουαλική σχέση με τα δυο αγόρια τον Φεβρουάριο.

Τον ίδιο μήνα, ο σύζυγος της Watts είχε βρει τη γυναίκα του γυμνόστηθη στον καναπέ τους ενώ δίπλα της ήταν το ένα από τα δυο αγόρια, το οποίο «έκανε πως κοιμάται».

Όταν ρωτήθηκε από τους γονείς του, το αγόρι φέρεται να είπε ότι είχε πάει στο σπίτι της Watts για να καπνίσει μαριχουάνα και τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ.

Ο σύζυγος της Watts φέρεται να τη βρήκε γυμνόστηθη στον καναπέ του σπιτιού τους με ένα από τα έφηβα αγόρια

Οι δύο οικογένειες διατηρούσαν στενή φιλία και μπαινόβγαιναν η μια στο σπίτι της άλλης. Οι γονείς των δίδυμων αγοριών πίστευαν ότι τα παιδιά τους βρίσκονταν συχνά στο σπίτι των Watts για να περνούν χρόνο με τον γιο τους.

Ωστόσο, πίσω από κλειστές πόρτες, η Watts φέρεται να χειραγωγούσε σεξουαλικά και συναισθηματικά τους εφήβους, με ένα από τα αγόρια να εκμυστηρεύεται την κακοποίηση σε έναν γείτονα.

«Ο γείτονας είπε ότι ο ένας έφηβος είχε κάνει σεξ με την Watts από τον Ιούνιο του 2022. Η Watts μάλιστα σκόπευε όταν έκλεινε τα δεκαεπτά να χώριζε τον σύζυγό της για να παντρευτεί με το αγόρι».

Ο άλλος αδελφός ομολόγησε στην αστυνομία ότι η Watts τον προσκαλούσε να καπνίσουν χόρτο και του έδινε τα εσώρουχά της. Ισχυρίστηκε επίσης ότι τον άγγιζε ανάρμοστα, παρά τις εκκλήσεις του να σταματήσει.

Η Watts αντιμετωπίζει πλέον ποινή φυλάκισης έως και 30 ετών σε περίπτωση που καταδικαστεί.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση