ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρήκε φρικτό θάνατο από επίθεση καρχαριών (Vid)

Την περικύκλωσαν και έκοψαν τα άκρα της

Η ηλικίας 21 ετών Τζόρνταν Λίντσεϊ από την Καλιφόρνια έκανε κατάδυση κοντά στο Ρόουζ Άιλαντ όταν την περικύκλωσαν οι καρχαρίες με τους γονείς τους να ουρλιάζουν έντρομοι προσπαθώντας να την ειδοποιήσουν για τον άμεσο κίνδυνο, προτού δεχθεί την επίθεση των σαρκοβόρων κητών.

Φυσικά, η τραγική είδηση με την άτυχη φοιτήτρια την οποία κατασπάραξαν καρχαρίες έγινε πρώτο θέμα στην αμερικανική τηλεόραση.
Η άτυχη φοιτήτρια υπέστη τρομακτικά τραύματα, καθώς οι καρχαρίες της έκοψαν το δεξί χέρι και τη δάγκωσαν στο αριστερό, τα δύο κάτω άκρα και τους γλουτούς. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Νασάου, αλλά υπέκυψε στα τραύματά της.

«Μας λείπει τόσο πολύ. Νοιαζόταν για τους άλλους, αγαπούσε όλα τα ζώα. Είναι τραγική ειρωνεία που έχασε τη ζωή της από επίθεση καρχαριών», είπε συντετριμμένος ο πατέρας της, Μάικλ Λίντσεϊ.

Η οικογένεια της άτυχης τουρίστριας ξεκίνησε διαδικτυακό έρανο προκειμένου να μεταφερθεί η σορός της στην Καλιφόρνια και μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε πάνω από 3.000 δολάρια. Οι αρχές στις Μπαχάμες διεξάγουν έρευνα για το τραγικό περιστατικό.

 

Πηγή: iefimerida.gr 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X