ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρέθηκε τυχαία σε καβγά και της διέλυσαν το πρόσωπο (vid)

«Τα νεύρα από τα δόντια μου κρέμονταν...»

Η 23χρονη Cheyenne Mottishaw περίμενε με τους φίλους της στην ουρά για να μπει στο «Honeycomb» του Σέφιλντ όταν οι σεκιούριτι έβγαλαν κακήν κακώς έναν άνδρα από το κλαμπ.

Ο άνδρας πέταξε ένα γυάλινο μπουκάλι στους άνδρες ασφαλείας του νυχτερινού μαγαζιού, το οποίο χτύπησε στον πρόσωπο την 23χρονη με αποτέλεσμα να της σπάσει το σαγόνι, να σκιστεί το χείλος της και να θρυμματιστούν τα δόντια της.

Η νεαρή λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα και υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία.

Για μήνες δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι της και να εργαστεί. Έτρωγε πολτοποιημένο φαγητό με τη βοήθεια μίας σύριγγας.

«Το μόνο που θυμάμαι είναι να μπαίνω στο ταξί και να ξυπνάω στο νοσοκομείο. Ήμουν λιπόθυμη και δεν αντιδρούσα. Οι φίλοι μου, μου είπαν πως νόμιζαν ότι ήμουν νεκρή», είπε η 23χρονη.

«Ο πόνος ήταν απαίσιος. Δεν μπορούσα να κλείσω το στόμα μου και να φάω για μέρες. Τα νεύρα από τα δόντια μου κρέμονταν και έπρεπε να φοράω νάρθηκες για έξι εβδομάδες προκειμένου να μην μολυνθεί το στόμα μου», λέει στη Daily Mail.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα από τον Απρίλιο προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης της επίθεσης. Στα πλαίσια της έρευνας κυκλοφόρησαν και βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του κλαμπ αναζητώντας πληροφορίες για τον δράστη. Το κλαμπ μετά την επίθεση στην 23χρονη έκλεισε.

«Οι άνθρωποι σκέφτονται πως δεν θα συμβεί τίποτα αν πετάνε μπουκάλια, αλλά μπορεί να σκοτώσουν κάποιον άνθρωπο. Και αυτό είναι γεγονός στο Σέφιλντ. Θα ήθελα τα κλαμπ να σταματήσουν να πωλούν αλκοόλ σε γυάλινα μπουκάλια και να σερβίρουν τα ποτά σε πλαστικά ποτήρια για να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο», δηλώνει η Cheyenne.

Πηγή: reader

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X