ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποχαιρετά τον μπαμπά τραγουδώντας πάνω από τον τάφο του (Vid)

Ραγίζει καρδιές το βίντεο που πήρε η μαμά του

Ένα βίντεο το οποίο φέρνει δάκρυα στα μάτια μοιράστηκε με το κοινό η χαροκαμένη σύζυγος και μητέρα ενός παιδιού στην Βρετανία. Το βίντεο δείχνει το παιδάκι να τραγουδά πάνω από τον τάφο του μπαμπά του, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από την ζωή, τρεις μόλις μέρες από τα πρώτα γενέθλια του γιου του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 33χρονος Darren Langton άφησε την τελευταία του πνοή αιφνιδίως, ενώ βρισκόταν στο σπίτι, τον Οκτώβριο του 2017. Η μητέρα του Harvey προσπάθησε να κρατήσει την μνήμη του συζύγου της ζωντανή, με το να επισκέπτεται τον τάφο του κάθε Κυριακή με το παιδί, για να αφήνουν λουλούδια. Ωστόσο, ο μικρός Harvey, μη μπορώντας να αντιληφθεί το τι ακριβώς συμβαίνει, προτιμά να «δείχνει» στον πατέρα του τα αγαπημένα του αυτοκινητάκια, που έχει ως παιχνίδια.

Το τόσο συγκινητικό βίντεο που δίνει στην δημοσιότητα η μαμά του, Jessica, δείχνει τον μικρό Harvey να παίζει με τα αυτοκινητάκια του πάνω στην ταφόπλακα, επαναλαμβάνοντας την φράση «αντίο, μπαμπά».

Σε δηλώσεις της, η νεαρή γυναίκα μοιράζεται τα συναισθήματά της: «όσο κι αν θέλω να πω ότι είναι ωραίο συναίσθημα να τον βλέπω να παίζει με αυτό τον τρόπο, στην πραγματικότητα ραγίζει η καρδιά μου όταν σκέπτομαι την σχέση που θα μπορούσε να είχε με τον πατέρα του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση