ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βοήθεια»: Νέο βίντεο ντοκουμέντο μετά τη φονική σύγκρουση

Οι απελπισμένες φωνές των επιβατών κυριαρχούν στο βίντεο

Συγκλονίζει το νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο 57 ανθρώπων. Τις εικόνες μαγνητοσκόπησε ο Αρσλάν, μετανάστης από το Πακιστάν που βγήκε από το βαγόνι 5 και κατέγραψε τις φλόγες να «καταπίνουν» τα πρώτα βαγόνια, ενώ επιβάτες ακούγονται να ζητούν βοήθεια.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στο MEGA ακούγεται ένας επιβάτης να μιλά στο τηλέφωνο και να ζητά βοήθεια. Οι απελπισμένες φωνές των επιβατών κυριαρχούν στις εικόνες, ενώ καίγονται τα βαγόνια. Ο Αρσλάν κατάφερε να βγει από το 5ο βαγόνι επειδή είχαν σπάσει τα τζάμια και είπε πως ξαναμπήκε μέσα προκειμένου να βοηθήσει όσο μπορούσε.

«Πήγα 3 μέρες Αθήνα για βόλτα και γύρισα στη Θεσσαλονίκη. Μετά την Λάρισα έγινε το τρακάρισμα. Είδα παράθυρα σπασμένα και βγήκα έξω, και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω. Ξαναμπήκα μέσα και μετά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκα. Βοήθησα έναν κύριο που έπεσε 3 φορές κάτω και τον έβγαλα έξω», είπε ο Αρσλάν. Στη συνέχεια ανέφερε πως «έπειτα πήγα μπροστά που είχε φωτιά, αλλά δεν μπορούσα να πλησιάσω γιατί ήταν ψηλά πάνω. Ήταν όλα τα βαγόνια τα μπροστά με φωτιά και είχαν αίματα όλα τα παιδιά. ‘Ήρθε και η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Ήταν πολύ ψηλά δεν μπορούσες να ανέβεις πάνω».

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X