ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίντεο ντοκουμέντο - Προστάτευσε τον γιο του και δολοφονήθηκε από μέλη συμμορίας

Φονικά χτυπήματα από μαχαίρια «ζόμπι»

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα που δείχνουν τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης σε έναν άνδρα, στη μέση του δρόμου, στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Ο 50χρονος Κέλβιν Γουάρντ δέχτηκε τα φονικά χτυπήματα από μαχαίρια «ζόμπι», καθώς έβγαινε από γνωστό εστιατόριο της περιοχής. Στο αμάξι τον περίμενε ο 19χρονος γιος του, τον οποίο η τετραμελής συμμορία προσπαθούσε να σκοτώσει.

Για τη δολοφονία του Κέλβιν Γουάρντ τρία άτομα, δύο έφηβοι και ένας ενήλικος, κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αρχικά οι δράστες εμβόλισαν το όχημα, που οδηγούσε ο γιος του Κέλβιν Γουάρντ. Όταν με τη βοήθειά του κατάφερε να ξεφύγει, τα μέλη της συμμορίας επιτέθηκαν στον 50χρονο.

Η Daily Mail αναφέρει πως βάσει της αστυνομικής έρευνας ο 19χρονος ήταν φίλος με τα μέλη της συμμορίας, όμως για άγνωστο ακόμα λόγο επήλθε η ρήξη και η συμμορία τον στοχοποίησε. Μάλιστα, τα μέλη της συμμορίας είχαν επιτεθεί πριν από το φονικό και στο σπίτι της οικογένειας.

«Πρόκειται για μια απολύτως φρικτή επίθεση σε έναν άνδρα, που απλώς περνούσε τη μέρα του παίρνοντας φαγητό σε πακέτο με τον γιο του. Μπορείτε να δείτε από τα αποδεικτικά βίντεο το πόσο αδίστακτοι ήταν οι δράστες, καθώς τον κυνηγούσαν, τον ίδιο, και τον γιο του, και τελικά τον σκότωσαν», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, παρουσιάζοντας την υπόθεση.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση