ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή που o Mad Clip χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ο τράπερ να οδηγεί με αυξημένη ταχύτητα στην ευθεία

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται στο φως από τη στιγμή του μοιραίου τροχαίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο τράπερ Mad Clip.

Το βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 και εξετάζεται προκειμένου να πέσει φως στα αίτια του τραγικού τροχαίου είναι από κάμερα ασφαλείας. Καταγράφει τη στιγμή που ο Mad Clip χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολώνα φωτισμού και έτσι να χάσει τη ζωή του.

«Πήγα στον τόπο του δυστυχήματος και ήταν νεκρός»

Στο βίντεο ο τραγουδιστής με το πολυτελές αυτοκίνητο φαίνεται να οδηγεί με αυξημένη ταχύτητα στην ευθεία. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία χάνει τον έλεγχο, το αυτοκίνητο αρχίζει να φέρνει στροφές και με μεγάλη ταχύτητα βγαίνει εκτός δρόμου. Πίσω διακρίνεται ένα ακόμα αμάξι το οποίο πατάει φρένο.

Ο Mad Clip οδηγούσε το αμάξι του επιστρέφοντας στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο από το γαμήλιο γλέντι στη Βάρκιζα. Στο ύψος της λίμνης Βουλιαγμένης, βρίσκεται πίσω από ένα άλλο γρήγορο αυτοκίνητο μάρκας Audi.

Το φανάρι ανάβει πράσινο, έχει μείνει πίσω αλλά αναπτύσσει ταχύτητα, ξεπερνά το άλλο αυτοκίνητο και μπαίνει στην ευθεία που του στοίχισε τη ζωή. Στο ύψος της εκκλησίας της Παναγιάς Φανερώμενης γίνεται το τραγικό δυστύχημα. Για τον απεγκλωβισμό του τραγουδιστή χρειάστηκαν 2 ώρες.

Μυστήριο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τον έλεγχο της Porsche

Βήμα-βήμα προχωρούν οι έρευνες προκειμένου να πέσει φως στις συνθήκες υπό τις οποίες ο Mad Clip έχασε την ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο της περασμένης Πέμπτης, καθώς είναι όπως φαίνεται δύσκολο να ξεκαθαριστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε.

Και αυτό διότι αποκλείστηκε πλέον το σενάριο της εμπλοκής άλλου οχήματος και ό,τι έγινε, έγινε όπως φαίνεται ή από υπερβολική ταχύτητα ή από αδεξιότητα του άτυχου τράπερ, ή από συνδυασμό και των δύο αυτών παραγόντων.

Με οδηγό λοιπόν τα βίντεο από κάμερες εγκατεστημένες κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, οι αξιωματικοί της Τροχαίας προσπαθούν να φωτίσουν δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο το σκηνικό του θανάτου, ειδικά ύστερα από μαρτυρίες που ήθελαν τον άτυχο ράπερ να κάνει κόντρες με οδηγό δεξιοτίμονου Audi R8 έξω απο την εκκλησία της Φανερωμένης.

Βέβαια ο οδηγος του Audi το αρνείται λέγοντας ότι το δικό του αυτοκινητο ειναι πιο γρήγορο και δεν έκανε κόντρα. Αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού, φέρονται να είναι και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ανέβαιναν απο το αντίθετο ρεύμα στην παραλιακή και έβλεπαν μπροστά τους τα δυό γρήγορα οχήματα να κινούνται παράλληλα.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, παρουσιάστηκε μόνος του ο οδηγός του AUDI R8, τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία, και κατέθεσε ότι όντως ήταν στο σημείο, με συνοδηγό της γυναίκα του. Στον εισαγγελέα είπε ότι δεν συμμετείχε σε κόντρα. Ο εισαγγελέας δέχθηκε την κατάθεσή του και αφέθηκε ελεύθερος δίχως να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του γνωστού τράπερ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X