ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aυτός είναι ο μακελάρης του Τέξας

«Δεχόταν bullying στο σχολείο για τα ρούχα του και για τη φτωχή οικογένειά του»

Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε σοκ σήμερα μετά το χθεσινό μακελειό σε δημοτικό σχολείο στο Τέξας, όπου ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος άνοιξε πυρ και σκότωσε 19 παιδιά και δύο εκπαιδευτικούς. Πρώην συμμαθητής του δράστη δήλωσε πως ο ένοπλος του έστειλε φωτογραφίες ενός όπλου που είχε και μιας σακούλας με σφαίρες κάποιες ημέρες πριν την επίθεση.

Ο φίλος, ο οποίος δεν ήθελε να πει το όνομά του, σημείωσε ότι ήταν κάπως «κοντά» στον Ράμος και είχε νέα του περιστασιακά για να παίξουν Xbox μαζί.

«Μου έστελνε μηνύματα κάθε τόσο και πριν τέσσερις ημέρες μου έστειλε φωτογραφίες με ένα όπλο που χρησιμοποιούσε και μια τσάντα γεμάτη με σφαίρες», είπε, σύμφωνα με το CNN.

«Έλεγα “αδερφέ γιατί τα έχεις αυτά” και εκείνος έλεγε: “μην ανησυχείς”», ανέφερε ο φίλος αυτός.

«Φαίνομαι πολύ διαφορετικός τώρα. Δεν θα με αναγνώριζες», ήταν ένα ακόμη μήνυμα που του έστειλε.

Ο φίλος είπε ακόμη ότι ο Ράμος δεχόταν κοροϊδίες από τους άλλους για τα ρούχα που φορούσε και για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς τους, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ολοένα και λιγότερο στην τάξη.

«Δεν πήγαινε σχολείο… και απλώς σιγά σιγά τα παράτησε», ανέφερε ο φίλος. «Σπάνια ερχόταν στο σχολείο».

Δήλωσε ακόμη ότι μετά την αποφοίτησή του, επικοινωνούσε με τον Ράμος ολοένα και λιγότερο. Όμως κάθε λίγους μήνες, ο Ράμος του έστελνε ένα μήνυμα για να παίξουν μαζί Xbox.

Ο Ράμος γεννήθηκε στη Βόρεια Ντακότα αλλά ζούσε στην Ουβάλντε, ενώ πήγαινε στο λύκειο της πόλης, είπε ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης του Τέξας, ο Γκρεγκ Άμποτ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο νεαρός δράστης αναρτούσε φωτογραφίες με τα όπλα του στο Instagram και λίγο πριν τη σφαγή φέρεται να μήνυμα σε ένα κορίτσι που γνώριζε ελάχιστα, λέγοντας ότι σχεδίαζε μια επίθεση, αναφέρει η Daily Mail.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X