ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτό είναι το αδημοσίευτο γράμμα της Diana

«Αγαπώ υπερβολικά τα δύο μου αγόρια»

Ο πρώην butler της Diana, Paul Burrell δημοσίευσε πρόσφατα στο Instagram μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Diana και ένα σημείωμα που είχε γράψει η ίδια προς τα παιδιά της, πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry το 1997.

«Αγαπώ υπερβολικά τα δύο μου αγόρια κι εύχομαι όλα αυτά τα μικρά λιθαράκια που έχω βάλει για τη σωστή ανατροφή τους να μετατραπούν μεγαλώνοντας, σε γνώση, δύναμη και σταθερότητα», έγραφε το σημείωμα που για πολλά χρόνια έμεινε αδημοσίευτο και πλέον, έχει γίνει viral.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, ο λόγος που προέβη σε αυτή την κίνηση είναι για να δείξει την υποστήριξή του στον πρίγκιπα Harry και στην σύζυγό του που αποφάσισαν να απαρνηθούν τα βασιλικά τους καθήκοντα και να ξεκινήσουν μια ιδιωτική ζωή μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Καναδά. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε στο Instagram: «Καθώς ο Harry, η Meghan και ο μικρός Archie ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, θα ήθελα να υπενθυμίσω κάποια σημαντικά λόγια της Diana προς τους γιους της. Είναι μητρικά λόγια μίας άνευ όρων αγάπης που είναι το ίδιο απαραίτητα σήμερα όπως πριν 24 χρόνια, τότε που τα είχε γράψει».

Ο Burrell ανήκε στο υπηρετικό προσωπικό της βασίλισσας Ελισάβετ πριν γίνει ο προσωπικός butler της πριγκίπισσας Diana ενώ τον Νοέμβριο του 1997 είχε λάβει το Royal Victorian Medal για τις υπηρεσίες του στη βασιλική οικογένεια.

Δείτε την συνέχεια στο must.com.cy  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X