ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτά τα φαγητά αποφεύγουν οι υπάλληλοι εστιατορίων

Τι αποκαλύπτουν σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης

Δεν είναι λίγες οι φορές που υπάλληλοι στα εστιατόρια -κυρίως του εξωτερικού- έχουν μοιραστεί σε δημοφιλείς πλατφόρμες τα όσα συμβαίνουν στις κουζίνες και στα… παρασκήνια πριν φτάσει ένα φαγητό στο πιάτο μας.

Δημοσιεύσεις στο Reddit αλλά και σε παρόμοια forums αποκαλύπτουν ποια φαγητά μάλλον δε θα άγγιζε κανείς τους. Και τελικά δεν είναι και λίγα ενώ υπάρχει λόγος για το καθένα. Και δεν αναφερόμαστε στη συμβουλή διάσημου σεφ για το λάθος που κάνουμε όλοι με το ψωμί στα εστιατόρια. Οι αποκαλύψεις μπορεί να σας ξαφνιάσουν…

Πατάτες με τυρί λιωμένο 

Φαγητό - ΕστιατόριαΈνα από τα φαγητά που πολλοί υπάλληλοι σε εστιατόρια είπαν ότι θα απέφευγαν με σιγουριά. Κι αυτό γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις, όπως αναφέρουν, δεν είναι κανονικό τυρί αλλά ένα μείγμα του οποίου το μεγαλύτερο ποσοστό είναι βούτυρο. Ένα μικρό ποσοστό του μείγματος που τελικά καταλήγει στα πιάτα πολλών ανθρώπων είναι απλώς τυρί κρέμα.

Μπιφτέκια που έχουν… τέλειες γραμμές;

Ναι, μιλάμε γι’ αυτά που φαίνονται να έχουν ψηθεί με τον τέλειο τρόπο στη σχάρα. Αν και η γεύση δεν σας παραπέμπει σε φρέσκο κιμά τότε πιθανόν δεν είναι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες υπαλλήλων. Κι αυτό γιατί ίσως πρόκειται για κατεψυγμένα από εργοστάσια. Αυτές οι τέλειες γραμμές που έχουν πάνω τους τα μπιφτέκια αυτά και μοιάζουν σαν να μαγειρεύτηκαν σε σχάρα είναι ψεύτικες και σχεδιάζονται τεχνητά στα εργοστάσια. Το παραπάνω «τέχνασμα», πάντως, δε λογίζεται στα κόλπα που κάνουν τα εστιατόρια για να παραγγέλνεις περισσότερα.

Χυμούς και αναψυκτικά με πάγο

«Γιατί;», είναι η εύλογη ερώτηση! Όπως φαίνεται, σύμφωνα με τους ίδιους, τα παγάκια δεν είναι σαν αυτά του σπιτιού μας. Κι αυτό γιατί η ποσότητα βακτηρίων στον πάγο είναι πολύ μεγάλη καθώς οι παγομηχανές καθαρίζονται πολύ σπάνια σε πολλά εστιατόρια.

Φαγητά που έχουν ολόκληρα κομμάτια φρούτων με φλούδα

Εκτός από τα πιάτα που έχουν πχ φλούδες από πορτοκάλια, λεμόνια κλπ, το ίδιο ισχύει και με τα ποτά, κυρίως κοκτέιλ που έχουν φλούδες από εσπεριδοειδή. Ο λόγος, όπως αναφέρουν οι υπάλληλοι των εστιατορίων στις δημοφιλείς πλατφόρμες είναι ότι τα φρούτα στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν πλένονται με τον κατάλληλο τρόπο.

ΠΗΓΗ: exploringgreece.tv

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση