ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτά είναι τα βίντεο που είχε στο κινητό του ο Μπάμπης - Τι προκαλεί εντύπωση

Οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» και τις φωτογραφίες του

Τα βίντεο που είχε στο κινητό του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ερευνούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα βίντεο στο κινητό του πιλότου ήταν περισσότερα από 40.

Γλυκά Νερά: Τι έδειχναν τα βίντεο

Σε τρία από αυτά, φαίνεται ο 33χρονος πιλότος με την Καρολάιν και την κορούλα τους, τη μικρή Λυδία, να κάνουν μπάνιο μέσα σε μια πισίνα. Σε ένα άλλο βίντεο, φαίνεται η άτυχη μητέρα να παίζει χαρτιά με τον κατηγορούμενο στο σπίτι τους, και ένα άλλο βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί στα γραφεία της εταιρείας που δούλευε ο πιλότος.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση, σύμφωνα με το Star, είναι ότι πάρα πολλά βίντεο, πάνω από 10 είναι μόνο από νυχτερινές πτήσεις από το ελικόπτερο.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» και τις -εκατοντάδες- φωτογραφίες στο κινητό του. Και σε αυτή την περίπτωση, οι επαγγελματικές φωτογραφίες είναι περισσότερες αναλογικά από τις προσωπικές του στιγμές με την Καρολάιν και το μωρό.

Τα στοιχεία αυτά θα συνδυαστούν με την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, που έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να παραδοθεί στον αρμόδιο ανακριτή, τόσο του κατηγορουμένου όσο και της Καρολάιν.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X